Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Сашка
    wrote on last edited by
    Привіт. Можливо хтось планує поїздку в Вінніпег з України найближчим часом? В дружини зламалось колесо в дитячому візочку і дуже потрібно передати на заміну. Колесо не важке - десь до 1 кг. Буду дуже вдячний. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t702165009T Offline
    t702165009T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Друзі таке питання якщо я працюю на роботі де в мене не завжди виходить в тиждень 30 годин, типу місяць працюю повний робочий графік по 40 годин в тиждень а потім можу сидіти тиждень без роботи, ці тиждні які повні робочі вони сумуються чи це все збивається і треба нормально пропрацювати 6 місяців?
    1 Reply Last reply
    0
  • t901031601T Offline
    t901031601T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Будь ласка, хто нещодавно подавав на куает, ви прикладали proof of funds? Чи це впливає на швидкість і успіх видачі візи?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t702165009T Offline
    t702165009T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я незнаю, я працюю на встановці вікон і якщо погода -20 я дома, тому і питаю, можливо хтось знає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Цікаве питання. А що в контракті написано?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я вже писав вище, що у employment verification letter не обов'язково розписувати всі 6 місяців по тижнях/годинах. Достатньо якщо роботодавець напише, що ви працюєте фултайм та не менше 30 годин на тиждень. Також важливо, щоб при перевірці роботодавець це підтвердив офіцерові. У 95% офіцер MPNP та федеральний офіцер дзвонять до роботодавця.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kos
    wrote on last edited by
    Теж саме питав і я.Їх взагалі мало бентежить результат,саме я хочу отримати результат,не вони.І таких як я тисячі людей,індуси ,філіппінці,пакистанці.Плюс нас ще трошки починають не любити за наші benefits.Так що,якось так,в усіх свої проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна Корж
    wrote on last edited by
    @Osya Gel загляньте у особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nth
    wrote on last edited by
    Підкажіть хто які формати файлів загружав в кабінет після LAA. На сайті провінції написано тільки про пдф 300dpi, а в кабінеті що можна і jpg, jpeg, png, pdf.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1893481639T Offline
    t1893481639T Offline
    Alex Kiesenberg
    wrote on last edited by
    Вибачаюсь за спам, ця інформація для хлопця з яким я сьогодні чистив сніг, та не встиг взяти його номер телефона.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підкажіть , будь ласка, де я можу знайти посилання щоб забукати зустріч з імміграційним офіцером в Бест Вестерн готелі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t384758807T Offline
    t384758807T Offline
    Likh Jana
    wrote on last edited by
    manitobagovernment.as.me/schedule.php Provincial Immigration Information - Government of Manitoba Співробітники служби імміграції відповідають на запитання, щодо критеріїв та відповідності документів, які необхідні власникам візи CUAET для подачі на програму MPNP для отримання права на постійне місце проживання (PR) в Канаді, а також на загальні запитання щодо процесу імміграції Вони знаходяться у готелі Хілтон, 5 поверх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Даже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    Друзі маємо важливу новину 24 лютого 2023 року буде захід на який ми впевнені прийде кожен українець, що живе у Вінніпезі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1320023670T Offline
    t1320023670T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    Погано, що працюю в цей час
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Ольга Томина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kos
    wrote on last edited by
    Скиньте геолокацію де ці місце знаходиться! Сам не з Вініпега,але хочу приїхати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Canadian Museum for Human Rights +1 877-877-6037 maps.app.goo.gl/qyeTqzvnYdasdp7V9
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Nataliia Khachai! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Сергей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags