Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Дивно, Гугл каже :
    1 Reply Last reply
    0
  • t5297729440T Offline
    t5297729440T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Нічого не змінилось:(
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Anthony Lulavski! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Питання по федеративну частину імміграції. На цьому етапі теж можуть контактувати з попередніми роботодавцями для підтвердження досвіду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5986835895T Offline
    t5986835895T Offline
    Murphy Roberts
    wrote on last edited by
    ШУКАЮ ВАЙНЯТИ Хто тут шукає додатковий заробіток, не виходячи з власного дому? Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) шукає агентів, які можуть працювати вдома та онлайн. Якщо ви або хтось із ваших знайомих бажаєте заробляти додаткові 800 доларів на тиждень, щоб поповнити ваш поточний рахунок дохід, напишіть мені. Оплачується щотижня. Досвід не потрібен, навчання проводиться. У наш час, що б ан додаткові $800 щотижня для вашої родини протягом цього сезону? «ЯК» почати роботу. - Є тимчасові та постійні вакансії
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @knebekajze хоче кікнути Murphy Roberts з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Так, теж можуть.😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t525464402T Offline
    t525464402T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Підкажіть якщо у мене є 1,5 років стажу в Україні за останні 5 років + буде півроку стажу в Канаді я в заявці на ПР можу ставити загальний стаж 2 роки чи тільки зазначати 1 рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t322699168T Offline
    t322699168T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, по фото для PR: зробили фотографії в Волмарт (там тільки у роздрукованому форматі). Якість погана (розмиті і надто контрасні). Я думала, що відсканую дома в електронний формат і буде хоч не гірше, але виходить ще гірше бо зявляються контрасні білі плями на одежі (боюся, що можуть відмовити якщо такі фото подамо). 1)Підкажіть на скільи критично мати чіткі фото? 2)І чи роблять у Staples краще? 3) І чи треба фотографувати іншу сторону фото з печаткою і датою? тому що є такі вимоги на сайті: "The back of one photo must include: the subject’s name and date of birth the name and complete address of the photography studio the date the photograph was taken"
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    у відео казали у вашому випадку 2 роки. ( треба підтвердити весь укр стаж)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Переважно на даному етапі дають запит у посольство Канади в Україні для перевірки інформації. До речі, до війни були випадки, коли дуже дотошно перевіряли, навіть у банк дзвонили і перевіряли довідки про фінанси. Знаю випадки, коли телефонували не на відділення, а в головний офіс банку. Напевне, враховуючи реалії війни, цей процес буде або спрощений або навпаки, затягнутий. Подивимося.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nth
    wrote on last edited by
    Вони наче на флешку не записують, але якщо настояти то зможуть скинути. Але якісь вони дивні, їм кажешь скиньте оригінал фото, ні вони його ріжуть і якість втрачається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t322699168T Offline
    t322699168T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    а якщо я подаю в електронному форматі фото, то треба цю фотографію сканувати зі зворотнього боку, щоб показати коли фото зроблене? чи достатньо просто фото прікрипити? (бо, наприклад, з України якщо подавалися б, то там такого не роблять... ну ми не зустрічали)
    1 Reply Last reply
    0
  • t525464402T Offline
    t525464402T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Неповноцінної довідки від роботодавця (не відповідає вимогам - взяв яку дали іншої вже не візьму, бо вже в Канаді) + довідка з пенсійного фонду- витягнуту з дії + трудова книжка. Буде достатньо для підтвердження стажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nth
    wrote on last edited by
    Тільки не той що біля Поло парку, якість не дуже.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Staples робить добре, ми робили там фото для паспортів. І якщо фото завернуть, то Staples безкоштовно переробить ті фото. Фото мають бути дуже чіткі. У Стейплс ставлять надпис та дату на звороті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, я заповнюю форми для податкової і мені потрібно вказати work permit. Перший я отримала 28.05.22 потім прибирала обмеження і друга отримала 05.08.22 Який вказувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nth
    wrote on last edited by
    То напевно тому що Вас обслуговувала не дівчина з Індії як мене. 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я робила в Staples фото на американську візу , і в електронному вигляді і в роздруку, якість була прекрасна, єдине що то 2 рази платиш за 2 формата, просто так ніхто електронний варіант не скине. Можливо, для канадських віз і інших послуг інша ситуація, але з чого б.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags