Імміграція до Манітоби
-
Дякую!!
-
Ну тепер понятно про що була стаття, (пан Wes скидувал десь там раніше,) бідні індуси не проходять по балах, бо приїхали бідні українці 😂
-
Саме такий контекст в них і був, але полегшення вони вимагають бо на видалення штрафних балів.. Багато хто з індусів мутився так, навчались та жили працювали у родичів в іншіх провінціях, а прибули до Манітоби саме за ПР-ми. Цю історію чув ще до протестів панджабі частини населення від свого співробітника, та у дружини на роботі отримала дівчина ПР та поїхала як пластик прийшов до Онтаріо назад, де навчалась до прибуття у Вінніпег
-
Ні :( Нічого не згадували про те
-
Все просто - я почала працювати на складі компанії, потім з’явилася вакантна позиція координатора з логістики в цій же компанії . Я подала своє резюме і мене затвердили. Зараз я на річному контракту , але моя посада на складі залишається за мною(permanently). Коли подавалась на номінацію, то ще не працювала в офісі, але лист мені надали з описом двох позицій
-
Так, нажаль бажаючих скористатись програмою вистачає, тому MPNP борються як можуть з такими «розумниками»!
-
Я вважаю, краще взяти лист у роботодавця і попросити вказати нок, і від тієї інформації відштовхуватись