Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 299.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Ви ж там ставите в ЕОІ галочку який тип зв'язку ви маєте. Я так розумію, що роботу вже не врахують, бо ви вказали родичів. Але найбільш точну інформацію ви можете отримати написавши в MPNP і описавши ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Зрозумів , але якшо я ще крім того маю постійну роботу і після подачі буду мати вже 6 місяців фул тайму то получится мене кинуть у загальний пул? Чи всеще зможу у вибірці для українців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Дякую за роз’яснення тепер я зрозумів чому воно одне з другим путаєтся
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо ви набираєте 60 балів із родичами і є тест з мови, то ви можете не чекати 6 місяців роботи, а зразу подаватися. Система якраз вас оприділить до окремої вибірки. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwisvuqh9P77AhVWFzQIHZQqDJAQFnoECBkQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Доречі, ось остання "вибірка для українців"
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Вам треба набрати 60 балів, щоб вас вибрали, за умови, що у вас є зв'язок і не маєте постійної роботи. Там де 1000 балів, то для звичайного SWO (без української вибірки). І цю 1000 треба мати вже коли вас виберуть після ЕОІ та пошлють вам LAA). Чому ви в чаті можете бачити SWO в контексті української вибірки? Тому що вимоги такі ж, а окремо на оф сайті про ці міри, щодо українців немає. Тому ми тут між собою називаємо таку вибірку на кшталт "SWO для українців."
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Хто яким варіантом йде ?? І якщо ви перекладали в місцевих бюро то діліться які в них прайси
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    І доречі питання, розумію що кожен відчуває по своєму але... Зараз я на етапі перекладів документів. Тут я розумію в основному люди йдуть 3 шляхами 1) Перекладають самі або друзі, вчителі англ. і т.д. і завіряють(ставлять печатку) в імігр.центрі чи в сертиф.бюро чи перекладачів. 2. Повністю дають на переклад в місцеві бюро (недолік як я розумію ціна) 3. Роблять переклад в укр.компаній і потім також завіряють тут..
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Подав EOI 6 грудня чекаю відповіді, буду сповіщати про перебіг подій наврочень не боюсь )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1810029726T Offline
    t1810029726T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Якщо ваші батьки в Україні то вони можуть взяти свідоцтво про народження без довіреності і відправити вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Я розумію бали і на федеральному рівні коли подаєшся і а EOI, і вже все порахував просто не розумію самого механізму навіть все перечитавши… чи з ЕОІ запрошують усіх українців хто має зв’язок та набере 60 балів. чи також будуть вибирати по балах з між усіх, і підкажіть ви маєте наувазі шо вісі українці йдуть автоматично по spesial measures for ukrainе? Тобто це окрема програма? Просто навіть у них на сайті посуті є два стріма і я не бачу такої програми « special measure for Ukraine» Власне питаю тому шо маю родичів і посуті зв’язок є без роботи 6 місяців але тоді всеодно на EOI буде на 500 балів менше, тому хочу збагнути чи допрацювати 6й місяць шоб добрати бали чи нам посуті балів в ЕОІ не потрібно назбирувати Я не зрозумів в якому сенсі не діє SWO? Тут якраз всі пишуть про SWO чи SWM, десь ранше ви писали про то як подаватись на SWO.. якшо маєте час буду вдячний Просто не розумію як попасти у окрему вибірку для українців в не у загальний пул
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Нагадаємо правила: даний чат - виключно для самостійної імміграції, обговорення програм імміграції, віз, квитки-літаки. Чат про все інше 👉робота, побут, школа, рент, авто, ресторани, нічні клуби, і т.п.👇 t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо добрі тайпінг скілс, то вам дорога до уряду, але спочатку треба ПР. Більшість вакансій в уряді вимагають наявність ПР. З вільною англійською можна претендувати на добрі вакансії відразу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t270760572T Offline
    t270760572T Offline
    Nasti
    wrote on last edited by
    Підкажіть, якщо є дві мови вільно англ і франц, яку роботу можна шукати для старту? (Вінніпег) я перекладач, але думаю що для такої роботи треба акредитацію проходити, тому з чого можна почати? дякую за пораду
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для українців НЕ ДІЄ SWO!!! Special immigration measure for Ukrainians тільки дана програма доступна. І ви можете подаватися як поза Канадою, так і перебуваючи у Канаді, але потрібно мати зв'язок із провінцією і набирати 60 балів. Я постив приклади EOI, шукайте тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Дякую за інфу. Підкажіть ще на SWO також потрібно буде в EOI набрати 600+ балів чи ті хто хто попадає в special measures for Ukraine типу виняток і посуті їм треба просто зв’язок з манітобою шоб получити запрошення на номінацію Просто не розумію яким чином будучи в Канаді податись на SWO ( де вони типу обіцяють процесити скоріше) посуті варіант хіба звільнитись з роботи шо немає сенсу взагалі))
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Саме так. Якщо ви маєте довгостроковий/безстроковий контракт і продовжуєте працювати, то система вас закине на SWM.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Нескажуев Нескажуевич
    wrote on last edited by
    Яка відмінність між ними?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка: special Measure получаєтся тільки по SWO, і я так розумію якшо ви працюєте і після номінації продовжуєте там само працювати то вас система перекине до SWM…, просто по суті працюючи неможливо по SWO податись? Я правильно розумію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Добрий день! Якщо прибув до Канади у грудні, то коли мені потрібно буде здавати податкову декларацію? у 2023 році чи вже у 2024? Та чи потрібно взагалі цим займатися якщо всі податки буде сплачувати компанія?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags