Імміграція до Манітоби
-
скажіть хто подавав на дітей візитор візу. при запрлнении видає анкети як на подачу на отримання візит рекорд фооум imm 5208 а не візит imm 5257
-
Дякую
-
1бедрум 1548. 2 бедрум1758 Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район!
-
Вам потрібно вклеїти візу чи візітор рекорд? Я на візу подавала Порталу куаєт, а на подовження візітор рекорд з цього сайту, що у вас
-
В веб формі, що заповнювали, перед генерацією документів, виберіть, що діти зараз в Україні, а не в Канаді. Це глюк системи. Вже в imm5257 пишіть, як є, що діти в Канаді
-
Мені потрібно продовжити візу всередині Канади
-
Я дитині просто подала на нову візу куаєт і все
-
В правилах перетину кордону є примітка в якій вказано, що остаточне право на дозвіл на виїзд залишається за прикордонником🤷🏻♀️ Того хоч канадська віза, хоч яка, а прикордонник має право пустити чи не пустити. Якщо йому не достатньо тих документів, які були надані і він сумнівається, то може відмовити.