Імміграція до Манітоби
-
Онлайн задала
-
Зразу відмічу, що англ. в мене добра була ще до Канади. Я думала, що буду готуватися, розписала собі план навчання , я вчитель в минулому ,тому мені з цим було проще. Але по приїзду все пішло не по плану, я зразу пішла працювати і якось часу все не знаходилось на підготовку. Коли досвід був комплітед я вирішила що пора здавать екзамен. Зареєструвалася і в мене була неділя, ну і тоді почалася одна з найлінівіших підготовок в моєму житті з використанням тих ресурсів, які я зазначала раніше. Ото і все, не дуже корисний досвід. В основному витягнула на тих скілах, що вже в мене були+speaking, listening на роботі та в у побуті.
-
Користувач Bogdan, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый день. Ес..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт підскажить що легше здати CELPIP чі IELTS
-
Це дуже субʼєктивне питання. Якщо ви не готувались до жодного з цих двох езаменів, то без різниці. IRCC обирає для здачі різні екзамени через те, що в світі кожен з екзаменів має своє певне поширення (IELTS ви маєте змогу здати майже в кожній країні, наприклад, на відміну від CELPIP), а також обирає екзамени щоб були практично однакові по складності для того щоб не виникало зловживань та несправедливості. Найкраще буде якщо ви зайдете на сайт CELPIP та IELTS і пройдете Mock-тести на обох платформах і тоді ви для себе особисто зрозумієте, що легше вам буде здати.
-
Дякую!
-
На скільки ці тести відповідають дійсності оцінювання з реальним тестом? Тобто, я розумію що на реальному екзамені буде другий матеріал. Але якщо я пройшов той практичний тест і отримав оцінку, можу я прирівнювати свій рівень мови до реальної оцінки?
-
За CELPIP не скажу, не маю досвіду. Але за логікою у них така сама історія як і в ІELTS. А в ІELTS ці тести беруться з минулих екзаменів, тому вони максимально схожі на те що буде на екзамені, саме процедура проходження та складність. Також не забувайте за те, що ви людина і можете перенервувати на відміну від домашнього проходження тесту)
-
Пошукайте по інтернету побільше матеріалу, подивіться ролики на youtube. Найкраще, що можна порадити - це practice, practice, practice. Чим більше практики - тим спокійніше і впевненіше ви почуватимите себе на екзамені і тим вище бал ви отримаєте. Певно що нового я нічого вам не відкрила і ви то й самі знаєте🙈 І чому ви у собі сумніваєтесь?) То не екзамен спрощений, то просто ви добре пригадуєте те, що вчили👌🏼 Побільше практики і взагалі🔥
-
Дякую, просто я вчив мову ще в шкільному віці, в очі не бачив цього тесту, відкрив селпіп, не готувався і нічого не робив, показало 4 лісінінг та 5 рідінг, розумію що це низький рівень, але і мову я вчив 15 років тому. Того і запитав, думав що він якийсь зпрощенний.
-
Підкажіть будь ласка. У мене наразі темпорарі контракт на роботі, я за ним майже відпрацювала півроку фул тайм, але десь з 7го місяця отримаю перманент у цій самій компанії на тій самій посаді. Як бути у такому разі? Планую йти за спецвибіркою для українців, на момент подачі буде темпорарі офер, але у процесі розгляду він зміниться на постійний. Що треба робити у такому разі?