Імміграція до Манітоби
-
В іміграційному центрі завіряли печаткою і перевіряли переклад. Підходить для ПР і для всіх інших випадків.
-
Дякую. Здається я вже десь чув про ці справи.
-
Я ще додам: двоє наших аплікантів через КУК вже отримали ПР. Номінації отримали у травні. Сюди прилетіли по CUAET, люди повідомили IRCC, що вже тут, написали жалісливого листа - і один отримав погодження ПР у вересні, а друга аплікантка у листопаді. Так що такі історії. Хоча це швидше виключення, ніж тренд.
-
Хм, значить ті строки, що вказані на canada.ca не завжди є реальними.
-
Є вже кілька людей, яких я знаю, то отримали номінації. Вони почали працювати у квітні. У вересні-жовтні подали EOI через SWM. У кінці листопада та на початку грудня прийшли номінації. Ще двоє подалися у червні, бо мали тут друзів. То вони вже на федеральному етапі, дуже швидко отримали номінації, буквально за півтора місяця, повезло напевне.
-
За цей час хіба податися можна було. Номінацію наврядчи хтось отримав.
-
Відразу відчувається підтримка співвітчизників. Минулого разу відповідь була також дуже інформативна.😂😂😂
-
Тут є хто приїхав по CUAET та вже отримав номінацію? Скільки часу чекали? І коли подавалися? Дякую.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, може хтось мав подібну ситуацію. У дитини (4 роки) мого друга закінчується строк дії паспорта а з ним і візи та visitor record. Він продовжив у Вініпезі строк дії паспорта на 5 років (поставили печатку). Які наступні кроки? Хто вже займався цим питанням та знає на практиці?