Імміграція до Манітоби
-
моя власна думка. Залежить швидкість не від балів. А від перевірки та відповіді швидкої під час неї. Наприклад мій офіцер звонила на мою роботу, а так я 98% відповідаю на звінки тому я швиденько переключила офіцера на відліл кадрів. До цього проговорила з ними, що можуть питати, попередила усіх на роботі в себе. У знайомої офіцер відправив письмовий запит, самі розумієте що це довше буде. І перевіряють не тільки роботув Канаді, навчальні заклади, сайти їх, реєстри та багато іншого з тої інформації яку ви вказали в анкеті.
-
Жінка мого брата подаватись буде, робить фул тайм на мейпл ліф вже рік, в травні записались на CELPIP, як тількі здасть так і відразу подаємось на EOI … В неї нема віщої освіти так життя склалось, але по стальних критеріях проходить ну і мова в неї непогана вирішили краще підготуватись щоб CELPIP може сдати більше ніж 4
-
Ні я, ні жоден із волонтерів та імміграційного комітету КУК не є професійним імміграційними консультантами. Ми не професіонали, а просто люди, які мали справу із сотнями аплікацій. Але і ми не застраховані від помилок. Тому якщо є сумніви в інформації, перевіряйте в MPNP.
-
This is my first time posting testimony about forex Investments, i thought forex Investment is all scam, but no it's very helpful investing with Mr @Michael_Alfred ✅ i invested $200 and got $3,500 in just 24hours investing with bitcoin hourly payment, i spend all my time working and got paid $500 a month not knowing i can stay at home and make this kind of money every 24hours, 💹If you are ready to make money online through bitcoin kindly click on the link below to invest with them, after 24hours you shall share testimony like i did too t.me/joinchat/hQSHdWzzbXc3NDQ8 t.me/joinchat/hQSHdWzzbXc3NDQ8
-
Мабуть тут ще грає роль, як ви напакували аплікацію на номінацію :) Я в свою стільки всього завантажив, що ні мені не писали, ні роботодавцям не дзвонили )))
-
Я така сама була😂, тоді ще були паперові анкети я там стільки документів насклалала на провінцію що на федералів в мене був пакет вдвічі меньше😂
-
Шукайте в чаті. Тут кожен тиждень це обговорюють )
-
Хто переводив гроші з революта на кандську картку? Не розумію який номер рахунку просять в революті, бо я маю тільки аккаунт номер і номер картки
-
Доброго вечора. Таке питання. Працюю в однієї компанії, на однієї посаді 8 місяців, але 3 місяця full time, потім півтора місяця part time, а потім знову full time (і до уьогу часу). Це дало мені право подаватися на номінацію, чи потрібно все ж таки півроку без перерви допрацювати? Дякую
-
Дякую
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, подався на номінацію, але перед тим заповнював інформацію на оновлення WP, новий WP вже прислали, чи потрібно його відсилати в MPNP?
-
А як це зробити? Просто на пошту їм надіслати? Адже я не можу повернутися на ті сторінки, де заповнював всю інформацію.