Імміграція до Манітоби
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Раджу запитати в міграційному центрі. Краще офиційним листом. Ви з розуму зїхали?
-
Згодна, інтервью на сьогодні всьо закінчили…
-
Oh my God i never believed that it works,i Invested $200 as my start up capital and to my greatest surprise i earned $4,000 under 24hour of trade and i just received another successful withdrawal of $8,000. I recommend everyone here to grab this opportunity and help yourselves , contact him Via the Link below t.me/+E3hUeZk66adlNzZk
-
Шановні, чат про іміграційні питання по програмам Манітоби виключно, власні інтереси та думки переходьте в особисті!
-
Не ми такі, життя таке…🤦♀️
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
В чому злі? Ми вам даємо корисні поради. Тут життя не так влаштоване як в Україні. І якщо вам спіймають на брехні, навряд чи ви зможете потрапити до Канади
-
А я не настільки відчайдушна щоб щось подібне робити і писати про це із свого відкритого профілю.
-
Звучить як порада. А візовий офіцер, якщо тут є навряд чи скаже вам що він візовий офіцер
-
Добрий день, може хтось знає, як подовжити паспорт в Вінніпезі? Чи можна відправити його поштою в Торонто, щоб його подовжили? Або знаєте людей які подовжували його? Буду дуже вдячна за інформацію!
-
І вийти за нього легально😅
-
Та нє, я про страшне бажання займатися "моралізаторством"))
-
Вже простіше підчіпити якогось канадця своєю українською вродою😅
-
А як ви собі це уявляєте? Вони повинні всім розповідати про те що вони дали хабара? З покроковою інструкцією 😁
-
Бачу що не всі 😊 і це радує. Отож бо! Наче якщо в Україні всі звикли до хабарів , то це вже не злочин.
-
Не звертайте уваги. Такі українці не всі. Але дивно, що деякі мужики, які давали хабарі, щоб виїхати з України, тут перетворюються на справжніх святош і ледь по воді не ходять😂. Але то таке...
-
Ідея гарна, та чоловіки чомусь проти 😁
-
Ідея гарна, думаю багато українок скористаються саме цим методом. Спонсорську візу через члена родини набагато простіше отримати, не треба збирати стос паперів і здавати IELTS. Але особисто себе не уявляю у шлюбі, мені одній чудово.
22 Jan 2023, 05:40
49401/235094
9 minutes ago