Імміграція до Манітоби
-
Я зняла обмеження,пішла на Аделаїд100 там мені все зробили,через місяць прийшов новий перміт.
-
Що цікавить?
-
Дякую!
-
З власного досвіду і не тільки свого)) Тому що в лікарнях в система є ваша дата придатності той хелс кард. Так, якщо в вас ще довго дійсний ваш ворк перміт то можете не змінювати. Це просто краще зробити одразу щоб потім не забути. Щоб не сталось що ви прийшли до лікарні а в них в системі ваша картка не дійсна вже. Якось так. І ви знаєте багато чого не написано на сайтах і.т.д. Я з власного досвіду багато корисної інформації отримала від знайомих навколо мене.
-
Але якщо дата перміту ще не вийшла, для чого змінювати health card? Передивився інформацію від Manitoba Health, там немає жодної такої згадки , що потрібно вносити якісь зміни до health card при переробленні перміту. www.gov.mb.ca/health/mhsip/ Поясніть, будь ласка, звідки у вас така інформація.
-
Якщо ви знаходитесь як temporary resident, а по cuaet це так, то Health card діє стільки скільки ваш work permit. І якщо ви продовжили строк діє перміту то треба повідомити їх і вони зроблять нову картку з новими датами. Бо якщо вам треба буде піти до лікарні після закінчення дія вашого першого перміту, а ви іх не повідомили що в вас новий, то у них в системі значиться що ваша медична картка не діє, термін закінчився і ви не зможете скористатися безкоштовним візитом.
-
Буде зайве якщо буде людина яка зможе поручитися дасть житло і фінанси якщо буде потрібно ?
-
Зайве
-
Доброго дня, хтось робив запрошення (від друзів канадців не родичів) для подачі документів cuaet, якщо так , можете прикладом поділитися, дякую
-
Неімміграційні питання сюди: t.me/ManitobaLife
-
В закріплених не знайшла. Але раніше пробувала онлайн. В мене взагалі кнопки «ворк» нема. Тільки «стаді». Така халепа!