Імміграція до Манітоби
-
Так от, я теж хотіла йти за сво через те що там тільки з українцями і типу якось буде легше, але потім подумала , що крон вже мати роботу і не перейматися, тим паче поріг зараз опускається і навіть у поганому сценарії більше шансів , це моя особиста думка. А сво класна для тих хто вже мав зв’язок з провінцією до куает.
-
Користувач Bohdan, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("С пн-пт по 8 го..") не відповідає мові правил чату.
-
Можно ще одне питання, поможіть хто знає бо я зараз заповнюю аплікацію EOI Connections to MB Previous work experience of at least 6 month in Manitoba. Це його треба вибрати якщо в мене 6 місяців і контракт? Бо тут не написано про ongoing employment Перевіряю, наче не кидає на СВО. Мені як раз треба СВМ Але перевіряю що навіть якщо цього не зазаначаю то все одно СВМ Як це працює?
-
Там має бути питання Have you received a long-term, full-time job offer from your employer in Manitoba? То це і є ваш ongoing employment якщо ви поставите yes
-
Аплікацію запвнююте ви? Як головний аплікант? Якщо так, тоді чоловік тут не до чого…
-
Усім привіт. Потрібна порада. Планую приїзд у Вінніпег, але сьогодні дізнався, що в компанії, з якою підписав робочий контракт, офіс тільки в Торонто. Тобто не підходжу під програму імміграції провінції Манітоба. Порадьте, як бути? Чи варто їхати у Вінніпег і намагатися пройти за федеральною програмою (оскільки за локальною не вийде вже) або тоді не має сенсу розглядати це місто? Цікава ваша думка. Дякую!