Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 298.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Нескажуев Нескажуевич
    wrote on last edited by
    хтось ходе до рішал, хтось до ворожок. це їхні справи і за те вони отримають доволі сумнівний результат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Людям абсолютно не знадобиться допомога рішал, просто часто люди самі сильно того хочуть. І втрапляюит в ситуації. Бо чи ми робимо тут чи деінде «філіал України» - залежить виключно від нас, нашого вибору і наших рішень, а не від якогось там третіх-десятих осіб.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Китайські спецслужби повідкривали свої поліцейські дільниці в Торонто та інших містах для контролю за своїми в еміграції. Наші відкривають точки для рішал :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Добрий день, можливо втомив вас своїми питаннями, але I’m still confused 🫤. Вчора відправив поштою до WPG TAX CENTER, свої GST Credit форми. Для того щоб податися на 500$ разової допомоги за оренду, має пройти якийсь час, доки вони отримають і занесуть мої доходи за 2020-2021-2022 рік? Чи можна сьогодні заповнювати і відправляти? Чи є я eligible? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Розгляд до 11 тижнів тієї форми. Саме тому треба було відсилати як тільки прибули до Канади у 2022 році
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Тому, я так розумію немає сенсу подаватися на 500$?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Тільки на survival job , не було часу те все робити. Тому, в моїй ситуації «лох - це доля».
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Tetianka! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t772252411T Offline
    t772252411T Offline
    Katarina Kolisnyk
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, як Ви то зробили без підпису затвердженого ? Дякую за відповідь 😇
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Ага це як імміграції працюють. Находять таку loop. І через неї проводять клієнтів. Ізюминку. Я уже декількох питав. Зі всією повагою але слово друг має таку розмиту дефініцію...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1500648472T Offline
    t1500648472T Offline
    ∞
    wrote on last edited by
    Цікаво, як зробили?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Що використовувати його для такої важливої державної справи, як імміграція... це створювати додаткові ходи Можливо, звичайно, я помиляюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t442571446T Offline
    t442571446T Offline
    Александр
    wrote on last edited by
    А якщо одночас навчався у декількох закладах то треба складувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    ви рахуєте тільки кількість років скільки вчилися. Внести в один період пару університетів думаю не вийде, не впевнена, спробуєте. Якщо ні, то вибирайте той що кращий за рейтингом або для вашої професії тут наприклад
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Max! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t6037432126T Offline
    t6037432126T Offline
    Маріка
    wrote on last edited by
    Друзі, потрібна ваша допомога 🙏 Дуже прошу, перейдіть, зробіть хоча б репост, долучіться ❤️‍🩹
    1 Reply Last reply
    0
  • t6037432126T Offline
    t6037432126T Offline
    Маріка
    wrote on last edited by
    Кожен наш день несе в собі долю випробувань, але ми тут, ви тут, тому продовжуємо боронити світ, в якому ми - люди. Бути людиною непросто, коли ти сам, сила, вона в єдності. Боляче, коли є сили та жага до того, аби рятувати, та незважаючи на наявність доброго серця - кишені порожні. Зараз важко, кожному, я розумію, але якщо у вас є хоча б мала можливість допомогти, я прошу вас - допоможіть 🙏 МИ ГОТОВІ НА БУДЬ-ЯКІ ДОКАЗИ! Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 ❗️Матеріал для вольєрів, утеплювач для вольєрів, корм/крупи, металічні відра, ліки, переноски, топливо, побутова хімія, ганчірки (непотрібні речі, ковдри) - безмежно будемо вдячні. Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️‍🩹 send.monobank.ua/jar/ewfTpHYd9
    1 Reply Last reply
    0
  • t740791862T Offline
    t740791862T Offline
    Jane Green
    wrote on last edited by
    Добрий день Моя сестра з дітьми прилітає 29.03 у Вінніпег.Чи є інформація про безкоштовне заселення в готель?всі пишуть різне(
    1 Reply Last reply
    0
  • t863831980T Offline
    t863831980T Offline
    Ольга Хельга
    wrote on last edited by
    Сьогодні в наш готель заселили молодого чоловіка . Я думаю що сестру з дітьми теж поселять .
    1 Reply Last reply
    0
  • t740791862T Offline
    t740791862T Offline
    Jane Green
    wrote on last edited by
    До якої дати? Бо пишуть що до 31.03
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.