Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 288.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Спікінг можна натренувати , 2-3 місяці з середньої англійської ,і легко берете 7-8 , writing набагато кращий в Celpip(звісно ,якщо ви швидко друкуєте ) ,listening ,reading - майже одинакові .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Але то вже advanced +++😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Здається 12 то є максимум…
    1 Reply Last reply
    0
  • t671771073T Offline
    t671771073T Offline
    Ola
    wrote on last edited by
    www.nbc.ca/personal/accounts/newcomers/celpip-cael.html Вибачаюсь можливо хтось вже пробував таке? Офіційний сайт не повинно бути обманом ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Це звичайна акція для ньюкамерів від банків, таке здебільшого дає кожен бак, просто цей прив'язали до CELPIP 😂. CIBC дає $600 вроді. Ви ж читайте умови тої акції, а не просто дивіться на кешбек.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serega
    wrote on last edited by
    Доброго дня підкажіть якщо йти по сво і коли вказуєш стаж праці то перші пів року працював на судні а другі пів року я можу внести що працював в Канаді ( І в розділ попередньої праці і в розділ зв'язку з Манітобою)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я та інші люди вже неодноразово відповідали на дане питання. Так, система після того як ви пройшли ЕОІ і вам прислали LAA дозволяє вказати досвід, не менший за 6 місяців. АЛЕ! Якщо ви клеймите бали за фактор 3 1 повний рік роботи, а по факту працювали 6 місяців, мали перерву 3-4 місяців, а потім відпрацювали ще 6 місяців, то це не буде рахуватися для фактору 3.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    УВАГА! При працевлаштуванні обов"язково з"ясовуйте, чи роботодавець надає вам форму Т4. Форма Т4 надається лише найманим працівникам. Якщо ви отримати форму Т4А, Т5018, це означає, що ви НЕ були найманим працівником, а працювали як незалежний контрактор. У податковій клініці ми бачимо, що українці щиро вірили, що вони працевлаштовані, наприклад, адміністраторами в офісі, установниками вікон, будівельниками, однак, компанії, на яких вони працювали у 2022 році, вважали їх незалежними контракторами і видали їм форми Т4А або Т5018. З"ясовуйте це наперед, перед виходом на роботу! У цих випадках з вас не вираховувались жодні податки. Це означає, що, можливо, ви повинні будете змушені заплатити податки плюс внесок до пенсійного фонду Канади (11.9%) з вашої кишені після подання податкової декларації. Так, ви можете задекларувати себе як self-employed, однак, якщо ви не вели облік ваших витрат, ви не зможете включити ці витрати у декларацію. Якщо ви мали плани на імміграцію по такій "роботі", то майте на увазі, що досвід роботи як самозайнята особа (незалежний контрактор) не враховується для імміграційної програми Манітоби.
    1 Reply Last reply
    0
  • t671771073T Offline
    t671771073T Offline
    Ola
    wrote on last edited by
    Сорі Чи є приклад як повинно бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serega
    wrote on last edited by
    Є перерва Там начебто можно вказувати мінімум пів року Чи я помиляюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У вас немає перерви між роботами? Ви можете клеймити тільки посівний рік для отримання балів за досвід у факторі 3.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    все не можу зрозуміти. от якщо приїхали в Канаду, отримали перміт, нічого більше не отримували та не робили. виїхалі по будь-яким обставинам. 90 днів ще не пройшло на медікал. чи обов'язково треба робити медікал ДО другої поїздки в Канаду (тобто робити медікал у Європі), чи поки йде термін 90 днів, можна повторно приїхати в Канаду та пройти медікал в Канаді та доробити все інше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я вже писав реальну історію знайомих, які прилетіли до Канади, пожили у готелі, оформили допомогу, документи, але не пройшли медогляд і повернулися до Польщі. Їм раз чи два надіслали повідомлення у кабінет пройти медогляд а, потім прийшло фінальне повідомлення, що перміт скасований і якщо хочуть, то ще раз можуть податися на перміт. Віза CUAET залишаться дійсна. Що вам робити, то ви самостійно вирішуєте, але на новий перміт можна податися до 31.03.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    90 днів на проходження. перміт анулюється якщо на протязі 90 днів не пройти медікал. для ре-ентрі є віза. а сам по собі перміт даз нат ауторайз
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Є в кондішіон 5) пункт пройти тест , і якщо ви його не пройшли то той перміт який у вас на руках не дійсний для повторного в'їзду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    яке це має відношення до питання?
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Може це ще діє, первинний перміт без тесту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    основне питання - чи обов'язково це робити в Європі зараз, чи можна прилетіти другий раз в Канаду без медікала та пройти його після проходження кордону вже, в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я думаю, що то офіцер в аеропорту вирішить, що вам робити. Я б особисто пройшов медогляд якомога швидше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    на моє питання вони нормально не відповідають, лише те що ми й так знаємо. In certain cases, a Temporary Resident document may be issued with the condition to pass a medical examination. If you do not undergo the requested medical examination, that may have an effect on the outcome of future applications. An immigration officer will review your application according to your situation and according to information previously obtained by IRCC. It will be at their discretion whether to approve your application or not. моє ж питання в іншому
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags