Імміграція до Манітоби
-
Але то вже advanced +++😁
-
Здається 12 то є максимум…
-
Я та інші люди вже неодноразово відповідали на дане питання. Так, система після того як ви пройшли ЕОІ і вам прислали LAA дозволяє вказати досвід, не менший за 6 місяців. АЛЕ! Якщо ви клеймите бали за фактор 3 1 повний рік роботи, а по факту працювали 6 місяців, мали перерву 3-4 місяців, а потім відпрацювали ще 6 місяців, то це не буде рахуватися для фактору 3.
-
УВАГА! При працевлаштуванні обов"язково з"ясовуйте, чи роботодавець надає вам форму Т4. Форма Т4 надається лише найманим працівникам. Якщо ви отримати форму Т4А, Т5018, це означає, що ви НЕ були найманим працівником, а працювали як незалежний контрактор. У податковій клініці ми бачимо, що українці щиро вірили, що вони працевлаштовані, наприклад, адміністраторами в офісі, установниками вікон, будівельниками, однак, компанії, на яких вони працювали у 2022 році, вважали їх незалежними контракторами і видали їм форми Т4А або Т5018. З"ясовуйте це наперед, перед виходом на роботу! У цих випадках з вас не вираховувались жодні податки. Це означає, що, можливо, ви повинні будете змушені заплатити податки плюс внесок до пенсійного фонду Канади (11.9%) з вашої кишені після подання податкової декларації. Так, ви можете задекларувати себе як self-employed, однак, якщо ви не вели облік ваших витрат, ви не зможете включити ці витрати у декларацію. Якщо ви мали плани на імміграцію по такій "роботі", то майте на увазі, що досвід роботи як самозайнята особа (незалежний контрактор) не враховується для імміграційної програми Манітоби.
-
все не можу зрозуміти. от якщо приїхали в Канаду, отримали перміт, нічого більше не отримували та не робили. виїхалі по будь-яким обставинам. 90 днів ще не пройшло на медікал. чи обов'язково треба робити медікал ДО другої поїздки в Канаду (тобто робити медікал у Європі), чи поки йде термін 90 днів, можна повторно приїхати в Канаду та пройти медікал в Канаді та доробити все інше?
-
Я вже писав реальну історію знайомих, які прилетіли до Канади, пожили у готелі, оформили допомогу, документи, але не пройшли медогляд і повернулися до Польщі. Їм раз чи два надіслали повідомлення у кабінет пройти медогляд а, потім прийшло фінальне повідомлення, що перміт скасований і якщо хочуть, то ще раз можуть податися на перміт. Віза CUAET залишаться дійсна. Що вам робити, то ви самостійно вирішуєте, але на новий перміт можна податися до 31.03.
-
на моє питання вони нормально не відповідають, лише те що ми й так знаємо. In certain cases, a Temporary Resident document may be issued with the condition to pass a medical examination. If you do not undergo the requested medical examination, that may have an effect on the outcome of future applications. An immigration officer will review your application according to your situation and according to information previously obtained by IRCC. It will be at their discretion whether to approve your application or not. моє ж питання в іншому