Імміграція до Манітоби
-
Повірте, за гроші друзів не знайдете. Вже були такі не одні, і більшість або втрачали гроші, або ті друзі потім були не друзями. Це так як фіктивний шлюб: платять наперед без результату та без жодних гарантій. Був випадок коли "друзям" заплатити $5К, а ті просто навіть не "прийшли* на інтерв'ю. І що ви доведете? Що підкупили людей?
-
Та друзів багато, я в селі всі допомагали хто чим міг, уже і я їм допомагаю, не проблема. Просто розмито так , всі шарахатися будуть, навіть незручно просити. Тому, якщо просити, то треба розуміти чітко, що прошу, щоби людина розуміла. І як ви кажете га інтерв'ю не втекла
-
For friends and distant relatives, their household must not be currently supporting the settlement of another MPNP applicant, provincial nominee or person under another Canadian immigration program. Finally, your Manitoba Supporter cannot be and the MPNP will not accept a Settlement Plan Part 2 signed by a paid immigration representative; anyone who is not a demonstrated relative or friend of the applicant or the applicant's spouse; or a Canadian elected official or their staff. Applicants with a Manitoba Supporter should declare that person and their contact information for correspondence with the MPNP so that your Supporter is authorized to discuss your application. The MPNP requires up-to-date contact information for your Manitoba Supporter. Your Supporter must inform the MPNP if they move to a new address or if there are any other changes to their contact information. If the MPNP is unable to contact your Supporter using the information on file, your application may be refused. Note: The MPNP is not a sponsorship program. Because the MPNP is an economic immigration program, all applicants must be employable and adaptable skilled workers with job-ready English, sufficient settlement funds and the genuine intention and ability to economically establish in Manitoba as permanent residents.
-
Вибачте за нахабство, але дозвольте дати вам пораду: не панікуйте і йдіть здавати IELTS. Звісно, перед цим візьміть певний період на підготовку. Більше трьох років тому я здав IELTS на CLB 6. Після того практики майже не було, в Канаді стало більше, але не сильно. Вільного часу, щоб нормально підготуватися не було. Лише на вихідних десь по годині чи дві в сукупності щось читав чи слухав на сайтах підготовки. Теж хвилювався і думав, що не здам навіть 4. Теж хотів подаватися без англійської. Але потім подумав, тьху, все чим я ризикую це 340 доларів. Ще зароблю їх. Пройду тест, подивлюся хоч як воно тепер. Здав на CLB7, оцінки додали мені 91 бал.
-
Вітаємо, Tatiana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua