Імміграція до Манітоби
-
Референси від українських работодавців не додавали?
-
Мене бентежить, що досвід не клеймила, але питають підвантажи документи То ви не додавали і Вас не питали?
-
Таке сюди: t.me/ManitobaLife
-
Один з вінніпезьких блогерів дзвонив в прямому ефірі в ircc, я слухала запис, офіцер сказав, що на допомогу можна податися навіть якщо заіхав після 31 березня, головне щоб сама віза була погоджена до 31 березня. А от ті, хто, наприклад, отримали візу пізніше і одразу заіхали, вже не зможуть податись на допомогу. Тому цікаво, чому така різна інформація шириться і яка все ж правдива. Невже офіцери теж не володіють інформацією?
-
Ірина що ви маєте на увазі? Що люди які наприклад подалися до 31 березня, отримали візу наприклад в травні приїхали в липні то вони не можуть отримати допомогу? А ті що наприклад подалися в січні, отримату візу в лютому але заіхали в Канаду в травні то вони можуть податися на допомогу і отримати її?
-
Зараз в Україні наприклад багато чоловіків які мають канадські візи по CUAET і жинкі їх вде тут, але не можуть виїхати бо війна… але ж рано чи пізно війна закінчиться і деякі поприізжають сюди, то вони теж мали би qualified ну це суто моє припущення;)
-
Я вважаю що це цікава думка, це make sense to me )))
-
Підкажіть, будь ласка, чи уточнював хтось у MPNP чи можна по програмі SWM, отримавши провінційну номінацію і чекаючи розгляду федеральної іти в декрет, якщо ти головний аплікант? Читала, що у правилах має бути безперервна робота, але думаю це трохи інший випадок. Цікаво, як вони це трактують
-
Бачила я того блогера, на телефоні там сидять не офіцери, а просто агенти які мають доступ до файлів та кейсів. Один день вони кажуть одне, другий день інше, а на третій день ще інше. КУК має контакт із імміграційним офісом IRCC, де сидять не агенти, а вже представники саме IRCC і вони напряму кажуть саму свіжу інформацію. Цей блогер не розуміє трошки системи по ходу.
-
Користувач dr_hools, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто-то отправля..") не відповідає мові правил чату.
-
І в тому то і прикол, що на телефоні сидять не представники IRCC, а агенти у яких є доступ до ваших аплікацій. На телефоні працівники IRCC, однак вони просто відповідають вам та заносять нотатки у файл. Вони не приймають рішення та видають інформацію, яка є доступною публічно. Вони не трактують нічого, а просто передають інформацію, яка є доступною Ніяких "агентів" немає. Це державні службовці, хоч вони можуть називати себе як завгодно: call-centre agents та інше, однак вони працівники IRCC із відповідними рівнем доступу до даних.