Імміграція до Манітоби
-
Не повинно бути проблемою. Я таких випадків не чула. Головна вимога, щоб основний апплікант працював на компанію зареєстровану у Манітобі.
-
Так ви самі і писали що по свм потрібно було працювати як конкрактор і система сама вибирає на яку програму відправляти
-
Добридень. А хтось може підказати, якщо я виступлю аплікантом на подачу pr, ми будемо жити в Вінніпезі, я буду працювати фул тайм і таке інше, а чоловік буде працювати онлайн на компанію, яка наприклад зареєстрована в іншій провінції, але платити налоги в Манітобі. Це буде зв'язок з провінцією, я маю на увазі чи не може бути відмови через це? Може хтось стикався, або була така ситуація. Дякую
-
От дивіться. Для спецвибірки потрібно, щоб не було довгострокового контракту. Якщо ви плануєте звільнятися, але вже відпрацювали 6 місяців, то можна вказати, що у вас недовготривалий контракт. Так вже люди подавалися. Але це справді працює якщо людина хоче звільнитися вот право за місяць чи два. Але врахуйте, що для спецвибірки потрібно гроші, мова і набрати мін 60 балів.
-
Шановний Wes, уточніть будь ласка, тобто якщо вказую що чоловік не в Канаді,то віза чоловіка CUAET - скасовується,і пріоритетом стає міграційна? Ось виникло кілька питань: 1.А як ту імміграційну візу чоловіку отримати і вклеїти? 2. І на якому етапі вказується де знаходиться чоловік? При подачі на номінацію чи вже на федеральному етапі? Дякую
-
Доброго дня. Спецвибірку я вже пройшов , без джоб оффера. Але зараз заповнюю повну анкету. І там є питання про те чи маю джоб оффер. Тобто зараз я мушу обрати варіант «без джоб офферу» та «маю 6 місяців попередньої роботи». Та додати лише reference letter. То значе що я не буду прив’язаний до працедавця та можу звільнитися хоч завтра?
-
Вибачте, тоді ще питання, відповідно поки номінація,+ федеральний етап на якому погоджується ПР, то відповідно як тут в чаті пишуть це десь 20міс. Виходить це він отримує імміграційну десь за 2 роки? І відповідно до цього часу віза CUAET до цього часу буде дійсна?
-
ніхто нічого не розширить.
-
Доброго дня. Чи правильно я розумію, що щоб знайти свій НОК недостатньо лише ввести назву своєї посади, а знайти саме ту посаду, обов'язки якої я виконую? (Я в документі на роботу вказана як офіс адміністратор, але читаючи яку роботу вони виконують по НОК, то я тоді більше office support)