Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Цікаво, працюючи помічником вчителя, можна розраховувати на отримання pr?
-
знайшов объяву, подивився вимоги і я повністю їм задовольняю. ще до цього оплата пристойна.
-
А чому ні, це теж професія, головне фул тайм години за останні 6 міс. та і CELPIP мінімум на 4
-
поділіться списком професій по яким можна отримати pr і по яким не можна цього зробити?
-
вітаю, може хтось має проїзний квиток місячний з 50% знижкою і він випадком не потрібний, то пропоную викупити його, подїду де потрібно, бо сказали чекати 3 місяці, то дуже довго)
-
Головне щоб була постійна позиція, мінімум 30 годин в тиждень, відробляєте пів року і вперед по SWM чи SWO що там краще вам підходе)))
-
Шановний Wes зорієнтуйте бо щось в чаті тільки за університет написано. Чи правда що постсекондарі в Канаді - і відповідно рахується як вища освіта це коледж з навчанням 2 і більше років. Тобто якщо закінчила університет +коледж в Україні то це 2 постсекодарі і відповідно 23 бали. Дякую
-
Дякую. Я розумію, що велика різниця між ними. Я просто коли дивлюсь на офіційному сайті, де НОК можна знайти, там якісь дивні вимоги описані до офіс адміністратора. У них це майже керівна посада. А коли просто вбиваю вимоги загальні, на сайтах пошуку вакансій - все те, що робить звичайний офіс адміністратор. Тому не можу зібратись, на що орієнтуватись