Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Роблять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Як мабуть і в кожній країні світу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А. 🗝️
    wrote on last edited by
    Ви ж питали вже... Що саме цікавить? Я не зможу вам переказати, які були питання, бо на початку теста я підписала документ, що не буду переказувати питання нікому 🧐 І це всі підписували, хто здавав
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Типова помилка, через яку до вас може написати офіцер для роз'яснення: дехто із головних аплікантів не вказує місце роботи чоловіка в Україні чи поза межами Канади, бо думає, що то не важливо. Або не вказують у settlement plan , чим чоловік тут буде займатися, коли прибуде до Манітоби. Це все потрібно вказувати. Історію роботи чоловіка також потрібно вказувати в апілкації, хоча документально можна не підтверджувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ще одна помилка: у settlement plan дехто все пише дуже загально, замість Манітоби чи конкретного міста, робить референс до Canada. Best healthcare in Canada, great Ukrainian community in Canada , etc. Ваш план має відображати ваше економічне становлення саме у Манітобі, причини, чому ви вибрали Манітобу, мають описувати саме Манітобу/Вінніпег/Морден/Брендон тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ОКСАНА Оксана
    wrote on last edited by
    Маю досвід, що не завжди ставлять відмітки.тому запитала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5154484198T Offline
    t5154484198T Offline
    Red
    wrote on last edited by
    Israel is not stamping passports on entry or when leaving the country.
    1 Reply Last reply
    0
  • t106843726T Offline
    t106843726T Offline
    Kseniya
    wrote on last edited by
    Вилітала і залітала до Канади повторно, жодного штампу не ставили.
    1 Reply Last reply
    0
  • t106843726T Offline
    t106843726T Offline
    Kseniya
    wrote on last edited by
    Я цього разу, на всяк випадок, теж до службовців приставала з питаннями чи не потрібно ставити штамп😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніколи не ставили штам, якщо чесно. Перший раз я прилітав у гості до Канади, то коли вже летів назад, ходив по аеропорту Торонто і приставав до прикордонників поставити мені штамп 😂 Дивилися як на пришелепка якогось 😜 і не розуміли, що я хочу. У той час я щиро вірив (великий дядько був хоча), що відсутність штампу у паспорті може викликати підозру у європейський прикордонників, що я незаконно перетнув кордон. Така маячня....
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Olha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, нерухомість у власності має бути лише в Канаді чи може бути в Україні або ін країні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ваше повідомлення буде перенесено до t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • t477838681T Offline
    t477838681T Offline
    Kateryna Kartava
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Я та мій кіт шукаємо сусідку у 2 bedroom квартиру🏠🤍 Північ Вінніпегу, новий багатоквартирний будинок будинок (саблет). Зручна та просторна квартира з пральною машинкою та сушкою, без меблів. ✔️ Поруч Walmart та Real Canadian Superstore ✔️ Гарна транспортна розв’язка 🐈‍⬛ Pet friendly 💸 850CAD з особи (у цю вартість вже входить інтернет, парковка та всі комунальні розходи) 🔑 Заселитись можна з 5.04
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Зрозуміло. Дякую вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Будь-де, але має бути офіційна оцінка, якщо ви хочете це клеймите як assets.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Шановні, таке питання . Якщо людина живе у Вінніпезі , але працює віддалено на компанію,яка знаходиться в Альберті , вона не є основним заявником, чи віднімуть бали за заязок з іншою провінцією ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, не мали б.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Yuri Yuri! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags