Імміграція до Манітоби
-
Я погоджуюся, що все залежить від багатьох чинників. І ще один момент - ті вимоги більше стосуються трохи іншого self-employed ,то, наприклад, якщо ви самі на себе працювали, маючи бізнес. Чи , для прикладу, перукар , що працює як self-employed. Ви тоді не зможете фізично ніякий reference letter взяти, хіба листи від клієнтів. От в такому випадку потрібні всі ті документи. А як я працюю на фул тайм, по 40 год на компанію в тиждень і емплоєр дає лист з ЗП, обов‘язками і всім решта - то трохи інше кіно. Я в жодному разі не відговорюю, в кожного свій досвід, в мене такий. Але, звісно, добре мати запасні варіанти.
-
Доброго дня ! Скиньте будьласка линк где зареєструватись щоб перевірити 60 балів набираємо чі ні ? Якої пакет документів треба на SWO ? . 6 місяців праці в Манітобе у травні и записались на тест CLB вже . Где рееструватись на подачу документів міграційний процес ? Спасибі !
-
Так звісно
-
Вибачте, таке питання, у друзів вони зараз в США, є візи кует, але у їх сина 6 років віза закінчилась разом із паспортом. Чи можуть вони в'їхати до Канади, чи мають зробити візу дитині в новий паспорт ?
-
Вітаємо, Fenix! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, n n! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Простий підрахунок для тих, хто йде по загальному стріму Skilled Workers in Manitoba Отстання вибірка зазначає, що #LAA наділано аплікантам, які мали не менше 613 балів. Чи це багато? immigratemanitoba.com/2022/09/eoi-draw-157/ Рахуємо по шкалі для даної програми: immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/ Аплікант: без освіти та без змоги підтвердити досвід роботи до переїзду до Канади, вік 21-45 років, здав мову на CLB4, працює більше 6 місяців. Рахуємо бали для ЕОІ: За мову буде мати 48 балів (по 12 балів за кожний модуль) Бали за вік - 75 Work experience - 0 Education - 0 Фактор Adaptability Людин працює 6+ місяців на роботодавця у Манітобі і продовжує ПРАЦЮВАТИ. Отримає 500 балів Разом: 48(мова) + 75 (вік)+ 500 (робота) = 623. Тобто, даний умовний аплікант мав би велечезні шанси пройти #EOI та отримати запрошення на подачу на номінацію.
-
Доброго дня. Ми з чоловіком шукаємо роботу .я працювала в туристичному магазині 1
-
Пане Wes, підкажіть, будь ласка, щодо ID (внутрішнього документу України). З якого віку треба буде його прикріпити? Доньці 16, ID є, але в ньому не співпадає одна літера в написанні прізвища латиницею з закордонним паспортом (g /h). Я правильно зрозуміла, що для дітей до 18 років не треба подавати ID (не бачу такої вимоги в переліку документів)?
-
Спасибі !
-
Вітаємо, Anastasiia Panko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір! Знаю, що тут про імміграцію до Канади, але може хтось зараз в Чехії і знає ситуацію з цим чи може хтось з знайомих так теж повертався. Хтось щось знає про те, чи видають ще візи тим, хто вирішив повернутися з Канади в Чехію? Чи є з цим проблеми? Я маю намір там залишитися. Коли жила там, була віза. Вона закінчилася. Усім знайомим вклеїли нові візи після завершення дії старої, але питання стосовно вклейки візи тим, хто вирішив повернутися. Про безвіз пам‘ятаю, але ж я питаю за наміром залишитися там. Заздалегідь дякую