Імміграція до Манітоби
-
Wes, гляньте, будь ласка, до мого вище написаного запитання за сьогодні про employment history. Дякую.
-
Я написав пояснення у відповідному рядку. А як документ додав скріншот з додатку до бакалавра, де зазначена інформація про шкільний атестат. Можна хіба спробувати вказати тип Other і завантажити скріншот і пояснення таким чином. Спробую.
-
На мою думку було б краще цей лист пояснення зробити PDF файлом назвати Transcript і завантажити в розділі Transcript.
-
Ок, зрозумів. В розділ degree diploma додати скріншот, а в transcript пояснення. Щоб захопити обидва розділи. Дякую.
-
Я вказав свої роботи за останні 5 років і контакти осіб. Але в розділі документи потрібно завантажити ще документи по цих роботах.
-
У будь-якому випадку офіцер має розуміти, чим ви займалися поза межами Канади. Я б додав просто резюме із своїми роботами та обов'язками і як варіант у additional details написати, що немає можливості взяти документи від попередніх роботодавців, тому ви не клеймили бали за фактор 3.
-
Так, це запитання. Про неголовного зрозумів. Але питання про головного. Я не клеймив досвіду в ЕОІ, контакти людей з попередніх робіт додав, але документів не маю. Та й їх і не треба, бо не клеймив балів, але при review пише, що це обов'язково додати.
-
Так, червоним хрестиком, що документи пропущені, в т.ч. в дружини.
-
Трохи дивно це. Спеціально не клеймив балів, щоб не займатися ще цим, а воно все одно просить документ, хоч він не грає ніякої ролі. Але дякую за допомогу.
-
Бали ви не клеймили і ви пройшли ЕОІ. Питання в тому, що ви формуєте свою апілкацію і персональними даними, які будуть перевірятися. Тому то виключно у ваших інтересах надати якомога більше інформації про себе та свою сім'ю. А може ви працювали на оборонних підприємствах і володієте секретами? Чи були публічним політиком? ЕОІ, бали не мають нічого спільного із достовірність інформації. Чим більше деталей ви можете надати, тим краще. Менше в офіцера буде запитань. Я вже неодноразово прикріпляв посилання на MPNP guide and policy. Там прописано як саме вашу справу оцінює офіцер.
-
Вітаємо, DMYTRO SUKHORUKO! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Маю запитання до першого пункту щодо використання англійської для роботи. В уточненні немає опису чи це стосується зараз чи загалом, лише вказано що якщо поставити "yes" То має бути підтвердження цього від роботодавця. Тест з англійської я здавала і бали вказала.