Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Tanya Ok! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, ☄️! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, я з двома дітьми тут, працюю на фултайм, готуюсь до подачі. Буду основним заявником. Чоловік має візу але поки лишається в Україні. Я можу заводити його в заявку? Не можу знайти інформацію про необхідність чи відсутність необхідності присутності в Манітобі для dependent. Буду вдячна за відповідь
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, для підтвердження стажу на PR потрібно перекладати трудову книжку чи ні? Чи достатньо взяти у відділі кадрів підтвердження, що я працюю (працював) на такій-то фірмі? Дякую всім щиро!)
-
Вітаємо, Lu! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Будь ласка не вірте різним «блогерам» які приїхали сюди 1-2м назад. Це люди лиш поширюють дизінформацію та міфи. На Всі імміграційні питання можна отримати відповідь тут і на офіційних державних джерелах. Тут багато людей з відповідним досвідом які волонтерять свій час щоб допомогти кожному. Я заповняв і документи на PR і на спонсорство і на дозвіл/візит до Канади. Всі форми є елементарні в заповненні.
-
Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Дане відео не є консультацією чи рекомендацією до дії. Відео інформативне, з посиланнями як на особистий досвід, так і успішний досвід численних (сотень) знайомих, які пройшли імміграцію до Канади через провінцію Манітоба. youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Доброго ранку . Чоловік працює Installer на фірмі, я подивилась це TEER 2, чи треба ліцензію робити? Ми вже получили листа від LAA, зара треба усі доки підгружати.
-
Ці переклади(дипломів і виписок) можна робити ще в Україні чи треба обов'язково в Канаді у сертифікованих перекладачів?
-
Вітаємо, Natalia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua