Імміграція до Манітоби
-
Хто робив довідку про несудимість з Польщі знаходячись в Канаді?
-
Навіть якщо і так вас не влаштовує все рівно це питання не імміграційного чату.
-
Що вказано у переліку документів на ПР?
-
Не дублюйте повідомлення. Вам же відповіли в іншому чаті
-
Треба ще внутрішній паспорт на PR?
-
Вітаємо, Iryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Можливо щось напутала, але так, планувала на SWO на спец вибірку. Номінація має дати потім 600 балів при номінації на федеральному рівні (думала вона ЕЕ називається), якщо не помиляюсь? Вибрала SWO а не SWM щоб мати можливість міняти NOC якщо що, ну і звісно гроші буду збирати на це. Англійська непогана, десь 6-7 IELTS тому також можна буде підтягнути до кращого рівня.
-
ЕЕ профайл створюється до ЕОІ. Спецвибірка не має ніяких 600 балів. Все, що вам потрібно набрати, це 60 балів. І все. Федеральний етап не має ніяких критеріїв, тільки документальний етап. Щось мені підказує, що ви не розібрались, як саме працює ЕЕ і чи воно вам потрібно. Для ЕЕ потрібно зробити оцінку диплома, мати відповідний досвід у TEER 0-3 поза межами Канади, мати мову від 7+ з усіх модулів, мати більше грошей, ніж для спецвибірки. Спочатку потрібно створити ЕЕ профіль, а потім вже подавати ЕОІ на спецвибірку. Більшість йде просто через провінційні програми, без ЕЕ.
-
Ммм, в мене змішалися два стріми(( дякую за роз'яснення 😊 То з SWО відразу подаватись можна на PR і не треба виконувати вимог на federal skill worker як на Express Entry ?🤔
-
Доброго дня. Підкажіть, при заповненні MPNP-Employment- Job title що проставити якщо в одного роботодавця більше 5 років але посади мінялися?
-
Величезне дякую!
-
Я питав роботодавця який в нас Noc моєї позиції , вона відповіла що не знає , тому що робота спіцифічна Coater operator Керую машиною яка наносить фарбу на папір Як можно дізнатись який це нок і тір?
-
Це тір 4