Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 304.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Ще одне питання, якщо дружина (не головний аплікант) в Україні весь час працювала неофіційно репетитором, то що краще вказати стосовно її employment history за 10 років? Housemaker?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    вже відповідали десятки разів. Або брати витяг з ЄДЕБО або писати лист пояснення із вказанням, що у виписці до диплому є реферес на шкільний атестат к факт вступу у вищий навчальний заклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Якщо серйозно - то пишите листа, с поясненням, що є диплом і вступ до вишу був на основі атестата, по іншому виб у ВНЗ не поступили б.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    після LAA. 1) відновлювати чи 2) писати пояснення чи 3) пошук по чату і є відповіді на обидва вище де і як
    1 Reply Last reply
    0
  • t392743956T Offline
    t392743956T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Знайшла у чаті інфо по формі TD1, і у відео на ютубі від Dmytro каже, що цю форму роботодавець повинен дати в перший день. Але мені нічого такого не давали, і я вже відпрацювала тиждень. Як я розумію по відео, їх можна викачати з сайту і самостійно заповнити. А далі просто віднести роботодавцю? Він її повинен підписати і щоб у мене копія була, або як? Який наступний крок після того, як віддам запонену форму на руки? Чи можно якось перевірити, чи він запустив взагалі цей процес і чи вірно будуть відраховуватись податки? @weswestern
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Ну правильно тоді йому офіцер відповів , тому що сумарно у нього немає 3 років . А два роки і 10 місяців .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Всьо)) йти наново в школу))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Who am I
    wrote on last edited by
    Шановне панство, підкажить, будь ласка, на якому етапі потрібен шкільний атестат? Та що робити, якщо я його втратив? Але є диплом про вищу освіту. Чи він взагалі не потбібен? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Наче ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t392743956T Offline
    t392743956T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Наприклад? Ось в цьому повідомленні все дуже прозоро написано, як я розумію ця форма ТД1 є обов‘язковою
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Дякую, але, якщо я не помиляюсь, там потрібно теж документально підтвердити у випадку self-employed. Але такої можливості не має...та офіцер може сприйняти це як внесення неправдивих даних...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    підтвердити волентерство можуть і знайомі чи батьки тих дітей звичайним листом наприклад з підписом. Це ж не організація якась просила, вірно. Я не думаю що будуть сильно розпитувати за жінку якщо ви головний аплікант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Я не бачу ніде , що стаж має бути підряд . Лише «за остані 5 років» ,повна зайнятість , та від 6 місяців . Відповідь потім скину в чат . У пана Wes знайомий з іншим кейсом ходив , у нього ,як я зрозумів будо 2 роки повних і 10 місяців . Тому йому сказали , що округляти не можна . Це зовсім різні ситуація на мою думку ) . Тому що у них написано , що округляти не можно . А про сумарність не бачу нічого )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Чому ні ? Вони пишуть що за останні 5 років рахується весь стаж на повну зайнятість від 6 місяців , але не можно округляти . Наприклад ,якщо у вас 10 місяців за остані 5 років всього, то ви не можете це клеймити ,як рік . Навіть 11 місяців і 29 днів . Але якщо у вас за 5 років , є два контракти , кожен на повну зайнятість , і від 6 місяців , то сумарно це більше року , тобто клеймити можно . Але я все одну вже відправив їм листа .
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Дякую, гарна ідея. Цікаво чи потрібне якесь підтвердження волонтерської діяльності 🤔 Так зразу і не скажеш ... багато чого від офіцера залежить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Я скину в чат . Думаю , це багатьох хвилює . Наприклад It сектор .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Штовхніть мене якщо вам дадуть відповідь раніше. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611225640T Offline
    t611225640T Offline
    Аня Колесник
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка ,лист від роботодавця має якийсь термін ? Якщо я отримала лист підтвердження зараз ,але запис на здачу мови через 2 місяці . Чи брати потім свіжий ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Валентин! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня 😊 Підскажіть будь ласка: 1. Чи на SWO можна мати relations з провінцією в 6 місяців в любому NOC? Досвід є в TEER 3 який буду там подаватись в зяавці, але робота буде survivel TEER4/5 скоріш за все. На сайті це не спрецизовано... 2. Чи на SWO віднімають бали на якомусь з етапів якщо працювала і іншій провінції? Дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags