Імміграція до Манітоби
-
Дякую, проте все підвантажено з перекладами і тд.
-
доброго дня, я вибачаюся за можливо глупе питання. дружині прийшло запрошення на біометрію на 28 квітня, знайомі кажуть, що вони летіли по єлектронній візі до Канади, треба спочатку дочекатися запрошення на вклейку візи щоб можна було полетіти за електронною візою або як ії назвали фойлес візі?
-
А якщо диплом і виписка двомовні вже
-
дякую
-
В мене була така проблема. Диплом то Certificate, а додаток до нього то Transcript. Може ви як і я всі документи додавали як Certificate?
-
Вітаємо, Anna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я з Одеси. Можу дати контакти, де ми переводили
-
Ну тоді 99% допоможе
-
Саме так, як certificate все додавав! Дякую, буду пробувати
-
Ви не уточнювали де саме вам потрібно. Я про Одесу кажу
-
Я про чула, але переживаю, вдруг приїду і місця не знайдуть для мене, а так заздалегідь попереджу)