Імміграція до Манітоби
-
дякую 😋
-
так ось зробила пошук по spouse. не бачу. Я буду подавати чоловіка ( в нього лапки😁) але скрізь бачу шо моі докумети також треба. Чи я туплю?
-
«Резюме». Зрозуміла. Дякую. Але якщо я можу взяти на себе справку з роботи за останні 10 років то краще її взяти і також само стосується дипломів? Краще завантажити
-
Нічого не добавив на дружину в плані досвіду. Навіть в пояснювальний лист про те не писав. Але добавив всю освіту, і settlement plan розписав, які вона має плани. Офіцер питань не мав. Номінацію отримав
-
підкажіть будь ласка якщо чоловік вийшов на роботу на початку січня пропрацював цілий місяць і зламав ногу і був на «лікарняному» 6 тижнів, тобто 1,5 місяця. чи можемо ми подаватися на початку липня (буде 6 міс)? роботодавець з радістю допоможе з паперами.
-
За гроші? Це взагалі дурдом
-
Друзі, як можна точно визначити нок за яким я працюю ? Чи це не принципово. Я перевіряла на сайті офіційному, але не можу бути впевнена. Працюю General Worker на заводі, займаюся зборкою на лінії. Але на сайті , такої позиції немає. Є general labourer і ще багато опису далі. Це одне і те саме, наче. Я вірно розумію , що це 95109? Чи є десь джерело, де можна ще точніше перевірити ? Треба для заповнення EOI Дякую