Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Sabrina Joel 🫶🏾! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт. На роботі дали мені мою професію так сказати паскейджер. Пакувальник. Хочу дізнатися, взагалі люба професія підходить нам для еміграції? Але 40 годин в тиждень. І можна брати ще якщо хочеться
-
Нема далі. Якщо ви отримали номінацію, то дальше федеральний етап, який НЕ МАЄ жодних інших критеріїв. На федеральному етапі вам потрібно буде надати довідку про несудимість, заповнити апілкації, прикріпити документи згідно списку і все. Ніякої додаткової оцінки освіти не потрібно.
-
Дякую. Бо я вчора занервувала дуже. чоловіку дали машинного оператора на одному заводі. То я думала як йому важко буде здати англійський самому для нас. В мене хоч тренери англійською говорять 😂😂😂 бо знають що я ею вільно розмовляю. А в чоловіка майже весь цех це руські німці😂😂😂 каже що там він англійської не вивчить. Скоріш німецьку
-
-
Вам одразу загрузилася довідка?