Імміграція до Манітоби
-
Це і є транскрипти.
-
А якщо немає транскриптів? Тобто тільки додатки в яких вписані придмети і оцінки за кожен рік навчання.
-
Просто ввечері заняття були. Зараз не можу згадати, але по моєму в дипломі було вказана денна форма навчання.
-
Все ясно. У вас в університетському дипломі бакалавр. А у мене спеціаліст. Тому мабуть така і оцінка.
-
Я не наполягаю. Теж ділюся досвідом. У вас в дипломі стоїть бакалавр?
-
Я розказую за свій досвід, який маю. Ми оцінювали диплом пару місяців тому. Диплом молодшого спеціаліста і диплом бакалавра. Можливо ви маєте на увазі інше ніж як. Тому що в деяких програмах masters і two post secondary programs йдуть в одному пункті і мають однакові бали
-
В мене був інститут (вечір) після коледжу. Диплом спеціаліста (не магістра). Оцінено як Bachelor's and Master's degree.
-
Якщо університет, то зазвичай це Мастерс
-
Мене з таким дипломом оцінили як Secondary school diploma and Diploma (two years)
-
Я не хотіла завантажувати файл з того сайту (та подібних), бо там треба реєстрація. Я про всяк випадок параноїк 😄 Але подивилась які питання.
-
Я намагалась знайти pdf Settlement plan, заповнити заздалегідь. Не знайшла. Але там, здається, такі питання: 1. Your reasons for choosing Manitoba. Please provide at least 3 reasons why you are choosing Manitoba. 2. Your destination in Manitoba is Winnipeg. Explain 2 reasons for choosing this destination in Manitoba. 3. Your relative/friend in Manitoba. 4. Your intended occupation in Manitoba. Employment plan. 5. Your financial situation. 6. Дата / підпис.
-
я вибачаюсь, а як і де шановне панство рахує бали , буду вдячний за посилання