Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Alex Krotiuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день, чи є кого-небудь зразок, за яким вам роботодавці з минулої роботи писали про вал досвід роботи. Поділіться будь-ласка, якщо є
-
Дякую.
-
Кейси важко порівняти, адже там був закритий робочий перміт, під конкретного роботодавця, і справді інформація, яку надавали для візи, могла вплинути на рішення офіцера на попередньому етапі. CUAET програма для українців, які тікають від війни, і open work permit видається всім, незалежно від попереднього досвіду роботи.
-
Система IRCC автоматично перевіряє розбіжності у новій та минулих апплікаціях, та підкреслює ці розбіжності. Наприклад місце народження в старій аплікації було Nikolaev, а в новій Mykolaiv, і система виділила та звернула увагу на це. Так що я впевнений там усе добро автоматизовано. Усе це я бачив о своїх та дружини витягах з архіву IRCC через ATIP. Previous experience, studies які місце народження ну можуть змінитися. Так що, я впевнений, федеральні офіцери у мить усе роздрібниці бачать, але все на свій розсуд, закривають очі, або дають змогу пояснення. Також федеральний офіцер може легко скасувати номінацію не тіки із-за криміналу та махінацій, але і з економічних причин. Наприклад, самотня жінка з дитиною працює прибиральницею за мінімальну 30 годин, ледве кінці з кінцями зводить. Манітоба скажем пожаліла, дала номінацію. А на федеральному рівні завернули аплікацію та відмовили бо офіцер вирішив, що людина economicaly not established. Це я сам придумав, Прикладів точних вже не пам'ятаю. Витяг закону: Subsections 87(3) and (4) of the Regulations state that: Substitution of evaluation (3) If the fact that the foreign national is named in a [provincial nomination certificate] is not a sufficient indicator of whether they may become economically established in Canada and an officer has consulted the government that issued the certificate, the officer may substitute for the criteria set out in subsection (2) their evaluation of the likelihood of the ability of the foreign national to become economically established in Canada.
-
Скажіть будь ласка а рахується 6 місяців календарних чи робочих днів? Контракт 6 лютого (понеділок) 4 серпня(п'ятниця) - full-time 35 год/тиж, буду вдячна за відповідь :)