Імміграція до Манітоби
-
Система пускає, бо теоретично бачить у нас і транскрипти, і дипломи... А ще питання: я сканувала не оригіналу диплому, а завірені копії, прикріплені до перекладу. То це правильно чи ні? Бо воно ж сшите разом, нотаріусом. Чи треба оригінали сканувати, а потім переклад добавлять?
-
Користувач Oleg, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Скажите пожалуй..") не відповідає мові правил чату.
-
І ще все поділити окремо дипломи, окремо додатки... Жах... Дякую! Буду переррбляти
-
Hey , By working at Tim hortans we can apply PR? If we working there as a worker ?
-
Доброго вечора. Прочитав закріплені повідомлення, дуже дякую за такий великий обсяг інформації. Залишилось на сьогодні декілька уточнень по МРNP 1. Без здачі екзамену на знання англійської мови не варто і починати процес? 2. Чи потрібно робити валідацію диплома про вищу освіту бакалавра для подачі на номінацію? Дякую
-
Усіх, хто буде в вашій заявці
-
Тут радили уточнювати в свого роботодавця, бо люди спочатку писали, що то TEER 0-3, щоб мову не здавати, а роботодавець потім на уточнення офіцера це не підтвердив.
-
Документи переклад робити тільки апліканту (мені) чи і моїй дружині теж?