Імміграція до Манітоби
-
-
-
Ми подавались через друзів, отримали номінацію. Але ж це дійсно для них велика відповідальність. Ми підставимо друзів, якщо перейдемо в іншу провінцію. Вони не зможуть більш нікого підтримувати, ані своїх родичів, ані інших друзів.
-
Доброго дня, шановні. Не можу знайти , які документи необхідні для подачі заявки на номінацію. Чек лист на PR після номінації бачила . Турбує чи потрібен загранпаспорт ( бо він ще робиться ) І як повинен виглядати документ , якщо по Teer мова не потрібна ?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, ситуація не просто мы родина з трьох осіб. Мій чоловік працює в Манітобі, син навчається в старшій школі, а я живу на декілька країн і також працюю в різних країнах. Питання чи може чоловік та син подаватися на pr без мене, бо я не можу змінити ситуацію. В мене самотня мама в Україні сюди вона не приїде за станом здоров'я і я повинна буду їздити та жити на декілька країн. Чи можу я відмовитися від подачі щоб не псувати родині подачу і отримання номінації. Дякую
-
Доброго дня підкажіть будь ласка в цій групі є читачі які подавались по міграційній програмі "Skill worker over sis special mayor for Ukrainians " якщо є відпишіть будь ласка хочу дізнатись деяку інформацію дякую.)