Імміграція до Манітоби
-
Це спочатку люди заводили собі кабінет у EE, вже потім подавались на номінацію від Манітоби? І це не стосується спецвибірки?
-
Нажаль, вже пізно.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка хочу подаватись по програмі SWM де можна знайти правила подачі на цю програму дякую.
-
Я отримав номінацію без ЕЕ. До чого вже мені ЕЕ кабінет ?
-
Я так розумію не піздно робити EE кабінет. А те що через КУК вже не можна то я знаю;)
-
Дякую
-
Вітаємо, Татьяна Константин! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А на що саме то повліяє? В мене not valid for ee. Чи було би швидше ?
-
Дякую )
-
Ми отримали номінацію!!! Щиро дякую спільноті за неймовірно корисну інформацію, за розгорнуті відповіді та підтримку на кожному кроці!!! Мій step-by-step: 3 червня 2021 — прибуття до Манітоби 15 серпня 2021 — початок full-time роботи 15 березня 2022 — тест CELPIP 15 березня — EOI 20 березня — LAA 16 квітня — подання на номінацію 15 травня — номінація Витрачено коштів: 315 CAD на тест з англійської та 500 CAD на подання на номінацію (є інформація, що остання сплата повернеться :)). Тобто завдяки цій групі моя родина заощадила дуже багато грошей, адже коштовних консультацій нам не знадобилося! Попереду федеральний етап, і, звісно, радіти ще зарано. Але не можу стримати щастя! Бажаю усім, хто вперто йде до своєї мети, якомога скоріше отримати свою номінацію, а врешті й PR!
-
Так! Просто неймовірна швидкість. Минулого четверга наша HR розповіла, що з нею зв'язувався офіцер MPNP, розпитував про мене. Я приготувалася до ще якихось уточнень по іншим фронтам — але вже сьогодні маю їхнього листа з вітаннями :)