Імміграція до Манітоби
-
3 тижні
-
Обов'язково потрібно перебувати і працювати у Манітобі якщо подаєтеся через SWM. Працювати фултайм весь час до отримання ПР. Для спецвибірки (SWO) такого критерію немає, але офіцера потрібно попередити про виїзд із країни. Адже ви подаєтеся як тимчасовий резидент Канади на імміграційну програму, що означає, що ви живете тут у Канаді. Це дуже важливо. Якщо ви виїдете, то офіцер повідомити вам своє рішення.
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка яка процедура отримання довідок про несудимість з Польщі, Чехії та Венгрії? Чи підходить з України з Дії?
-
Доброго дня, будь ласка підкажіть чи ця remote робота підійде для SWM. Ось що пише роботодавець: "The physical office of our company is located in Mississauga, Ontario. Your invoice would say your Manitoba address , the Branch/ Reference Number would be one in Manitoba and you are going ti pay Taxes in Manitoba"
-
Всім привіт! Можливо тут є хтось в пошуках житла) Я переїжджаю по роботі та перездаю 1 бедрум квартиру починаючи з 1 червня за адресою 120 Donald Street, Winnipeg. Квартира простора і має чудові види з вікна, особистий балкон. Я проживав в ній лише 3 місяці після ремонту. Будівля охороняється вночі. На даху є красива приватна тераса, що відкрита в теплу погоду. Крита стоянка доступна за 65$/місяць. Зручна транспортна розв'язка та 10хв пішки до парку Форкс. Вартість оренди 1352$/місяць включно з водою. Також можемо домовитись про два робочі столи з кріслами, матрац і робот пилосос, якими я користувався. Більше фото є тут. Пишіть в особисті або дзвоніть +14317887649, можу влаштувати перегляд в будь-який день/час.
-
на сайті консульства Торонто є повний перелік документів, необхідний для подачі на новий паспорт. В тому числі і чек на оплату консульського збору, сплатити можна на пошті money order aбо в банку drafter узяти. Також можна сплатити вже на місці, поряд є відділення банку, але якщо принесете усі документи з собою, то буде все в рази швидше
-
Два місяці, і бажано в Канаді (Манітобі) перебувати.