Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, як ця довідка називається? Замовляли ще в Україні чи вже з Канади? Якщо маєте контакти перевіреного нотаріуса, скиньте у приват, будь ласка.
-
Чи краще в такому випадку просити в директора лист підтвердження, ф додатково довідки ОК-5 та ОК-7 додати?
-
Якщо компанія знаходиться на стадії ліквідації в Україні, це нічого? Тобто якщо все ж таки лист-верифікацію роботодавця нададуть, а потім компанія зникне?
-
Так потрібно перекласти і завірити.
-
Так, все дуже просто і елементарно. Такі програми як family sponsorship (а особливо spousal sponsorship) проходяться швидше ніж інші
-
Вітаємо, Kateryna Kalyna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А якщо ситуація така, що він приїхав до Канади у 17 років, і наші батьки зробили мене як його опікуном в Канаді бо того вимагали правила для отримання візи в Канаду . Може все ж таки я можу вказати його теж, окрім своєї дружини та дітей?
-
Люди, а у кого є приклад з текстом довідки з місця роботи на англ мові? А то директор мені сказав підпишу без питань, напиши сама🫣
-
То ідеальний варіант. Якщо немає фірмового, то можна і без. Головне, щоб потім мали можливість підтвердити свою роботу там.