Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 312.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Я сама в шоці: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/legality.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t615138320T Offline
    t615138320T Offline
    Kira
    wrote on last edited by
    Серйозно?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5148828766T Offline
    t5148828766T Offline
    ТАНЯ БУЧА
    wrote on last edited by
    Всім привіт, скажіть будь ласка, переклад документів має здійснюватись перекладачем, і ще має бути Афідевіт, що перекладач переклав все вірно. Справа в тому що я сама за освітою перекладач, то питання чи можу я перекласти документи сама, завірити в іміграційноиу центрі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Ні, мається на увазі, чи був він фізично присутній на церемонії одруження
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Світ дуже різноманітний))) шлюб по факсу — і таке, мабуть, буває )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А. 🗝️
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть, будь ласка, які питання на федеральному етапі (?) щодо братів, сестер? Тільки ім'я та дата народження, чи ще якась історія, адреса зараз, ще щось?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Хеллоу. Датою, коли медогляд вважається "пройденим" є дата, коли фактично приходиш у клініку і здаєш, не коли клініка завантажить результати в еМедікал, вірно? Я маю на увазі, якщо здаєш медогляд на 85 день з 90 наприклад, а результати клініка завантажить на 95 день, то це вже не наші проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    підкажіть, будь ласка, чи вказувати останню зі здійснених подорожей — до Канади? Там є, зокрема, питання, про кінцеву дату та кількість днів — як рахувати? І що вказувати в Destination: Торонто, куди прилетіли, чи Вінніпег, який насправді був і залишається місцем призначення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    так, актуальна адреса та статус: одружені/розлучені тощо
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    до слова, знайшла калькулятор днів онлайн, щоб порахувати тривалість подорожей: www.calculator.net/date-calculator.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А. 🗝️
    wrote on last edited by
    Дуже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t616849760T Offline
    t616849760T Offline
    Биков Григорій
    wrote on last edited by
    А ви вже подалися на федеральний? Чи в процесі? Можете поділитися: яка інформація потрібна крім тієї, що вказана у чек листі? Чи де знайти? Я поки для себе проробляю чеклист і не бачив там необхідність мати інформацію про братів та сестер, наприклад, а ось побачив, що ця інформація потрібна. Чи є щось таке, що ще потрібно? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t616849760T Offline
    t616849760T Offline
    Биков Григорій
    wrote on last edited by
    вау, дякую!!!Оце був би сюрприз =)))) Буду вдячний, якщо напишете, якщо щось ще випливе. Нехай щастить із заявкою!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    В чеклісті вказано, що треба давати форму з інформацією про батьків та братів та сестер. Там ця форма є у списку
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Всі адреси за 10 років для вас і дружини та старших 18 років дітей; для всіх тих же за той же період — навчання, робота або інші заняття (без прогалин у часі), подорожі. Також треба буде вказувати дані батьків: імена, прізвища (в тому числі й дівоче) англійською та українською, дати та місце народження, статус (у шлюбі/розлучені тощо), актуальну адресу (якщо особа померла, не дай Боже, то — місто, країну та дату смерті). Я в процесі, то ще щось випливе
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Так, всі форми там перелічені, звісно. Я прочитала інформацію про ті форми, але коли почала заповнювати, то виявилося, що гору інформації треба перелопатити :) Добре, що збереглися Application Summary ще для CUAET — чимало даних звідти перетягнула та ще додатково звірила
    1 Reply Last reply
    0
  • t616849760T Offline
    t616849760T Offline
    Биков Григорій
    wrote on last edited by
    Можливо ми кажемо про різні чеклисти. Я тільки-но закінчив обробляти скріншоти того чеклиста, який тут скидали (за посиланням не відкриваєть, бачив тільки скріни). Так от я впевнений, що у цьому чеклисті ні слова про батьків, братів, адреси і т.д. Якщо у вас є актуальний чеклист - буду дуже вдячний 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @lulika57, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А. 🗝️
    wrote on last edited by
    Я ось тому й почала зазделегідь годуватися, щоб потім не гаяти час)
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Тоді раджу, як збираєте документи, одразу їх правильно називати, щоб двічі не бігати: Recommended document labelling: Please use the following naming convention when labelling your documents: "Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1." Please make sure your documents are labelled properly. For example, if you upload a picture of your child, you should label the file so that it includes the name of that child. File names can only contain the following characters: "A-Z" "a-z" "0-9" "-" "_" "." Photos: The back of one (1) photo must contain the following and must be uploaded. bear the date the photo was taken; bear the name and date of birth of the subject, as well as the name and complete address of the photography studio; The photographer may use a stamp or handwrite this information. Please visit the guide(opens in a new browser tab) for permanent resident photos for more information. Accepted file types: Only PDF, JPG, JPEG, PNG, DOC, and DOCX are accepted. Accepted file size: File size should be 4mb maximum and photos should be 420x540 pixels minimum.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags