Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, я заповнюю LAA і я заклеймила 3 or more years в education на етапі EOI. Зараз додивилась що все ж таки там загальна тривалість навчання 2 роки і 10 місяців чи буде це проблема якщо я виберу на етапі LAA 3 або більше років замість двох? Якби завкруглити?
-
Та то не мені треба дякувати, а вже досвідченим учасникам, які відповіли на це непросте для мене питання :)
-
Дякую, що поділилися. Я дізнавалася в тих, хто раніше заповнював, то вони ставили тільки дату прильоту і в полі "To" писали Present. відповідно, і кількість днів не треба вказувати. Я саме так і роблю
-
t.me/uccmb/84387
-
Як правильно відсканувати фото на федеральний етап, може хтось підказкти будь ласка? Зробив скан а4,і маленьке фото в лівому верхньому куті,так і має бути?
-
Дякую за відповідь,намучився з фото )
-
Фото у мене зроблено в відповідному масштабі, але відсканували ми в форматі а 4, це має підійди?
-
А що таке TEER 0-3?
-
А хто може підказати, кажуть що якщо працюєш у сфері обслуговування в Манітобі, себто магазин, кафе, ресторани, то англійську для подачі на ПР не потрібно здавати, це так? Дякую!
-
Я просто хочу покинути другу роботу, вона в КО-ОПІ, магазині, але думав що вона дасть мені бонус при отриманні PR, але якщо ні, то можна й лишити