Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Татьяна Газизова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, я зареєструвалась за завтра 2 дні тому. Було десь 6-7 вільних місць. Треба слідкувати коли зʼявляється час для запису.
-
У неділю близько 10:00 я реєструвалась. Запис був тільки на середу. Може він приймає 1 раз на тиждень. Я не впевнена.
-
Знімати обмеження не треба, якщо не працюєте у тих сферах, на що обмеження.
-
Підскажіть якщо втратила свідоцтво про народження ,що можна зробити ?
-
😅please read the message I have replied to, it is a sarcasm
-
Всім доброго дня! Питання до всіх учасників чату. Чи було у когось таке, що заповнили EOI, отримали LAA, почали заповнювати аплікацію і виявилося, що є помилка в початковому EOI. Що робити у такому випадку? Я написала листа до мпнп, вже майже 2 тижні пройшло, відповіді так і немає. Чи може хтось поділитися досвідом, буду дуже вдячна
-
повторно замовити.
-
Доброго дня! В мене склалася наступна ситуація. Вчора заповнила ЕOI, сьогодні отримала employment verification letter з роботи, де детально описана вся необхідна інформація. Написали також NOC, який не збігається з тим, який я вказала в EOI. Чи буде це проблемою при отриманні ITA, адже система може вибивати помилку при завантаженні документів, бо дані різняться. Чи краще написати letter of explanation і вказати той NOC, який я подала в EOI?
-
А навіщо тоді там ел пошта для зв'язку, якщо вони не нададуть відповідь? Якось не логічно. Тобто 2 місяці просто чекати і потім заново подавати ЕОІ через той же акаунт? Чи може модна спробувати подати аплікацію і докласти лист-пояснення, що неправильно порахували роки досвіду, і замість 4 вказали 5?
-
Доброго дня, на сайті веларку пише що їхнє тестування можна використати для імміграції, це правда чи ні?
-
Користувач Rus🇺🇦, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Та це выброс, н..") не відповідає мові правил чату.