Імміграція до Манітоби
-
Пошукайте по чату. Навіть вчора чи післявчора хтось ділився контактами перекладача, в якого все перекладав.
-
Дякую
-
Він має обмеження невеликі, які в ньому ж зазначені. Їх треба окремо знімати після проходження медогляду, якщо плануєш працювати у вказаних сферах. Але якщо ні, то знімати їх не обов'язково. Не знімав обмежень, номінацію отримав.
-
Теж замовив через цю опцію. Нещодавно замовляли? Скільки часу чекали?
-
А вона в той особистий кабінет приходить? Чи на вказану пошту?
-
Люди, чи можна загрузити результати медікалу через веб-форму? Це перед re-entry, хочется мати впевненість, що Канада точно побачила результати та не буде питань на кордоні. А саме через форму submit requested documents - документи з результатами, що дала клініка в Європі. Документи Канада не реквестила. Так, клініка то має результати відправити сама, але хочемо перестрахуватися, скільки випадків читали, що клініка говорить наче відправили все, а офіцер потім не бачить нічого
-
Якщо ви живете в одній провінції, а плануєте подаватися через іншу, то можуть зняти бали за таке. Потрібно дивитися провінційні програми та умови. Манітоба знімає бали за роботу та навчання в інших провінціях. Деякі інші провінції знімають бали за факт проживання в других провінціях.
-
В мене навіть паспорт рф є, і все ок, cuaet отримав
-
Вітаємо, Елена Клещёва! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В мене нова акція тупих питань, так як розмову з HR мені назначили аж на наступний вівторок. Начиталась я всього що просять з роботодавця. Все це про ABC recruitment process, etc immigratemanitoba.com/employer-services/eligibility/ Моя компанія точно не постить вакансії на Manitoba start і тд. Не заповнюють бумажки з доказами чому вони наймають імігранта а не місцевого. Можливо вони з цим не хочуть гратись? Чи це для любої програми потрібно? Може я щось і не так розумію теж. В теорії, можливо це потрібно для swm тільки? В мене по балам для swo буде більше 70. Єдина проблема, що буде 0 балів за full time до Канади, бо була на фрілансі все життя. Ви не знаєте чи це грає роль взагалі? Чи по суті більше 60 треба набрати просто? Не має різниці якшо якась із секцій 0, особливо робота до Канади? Можливо для swo роботодавцю не треба цієї волокити тоді, а більше про канадця який supports your application? Вибачте знову “за ідеї”. Просто не знаю шо робити. Чи кидати роботу-мрію чи шось придумувати.