Імміграція до Манітоби
-
Я маю на увазі підтвердження документальне, довідка від роботодавця. Список у мене є в трудовій книжці за 20 років
-
Дякую
-
Якщо я подаюсь основним аплакінтом, чи потрібно дружині перекладати і подавати атестат і дипломи про освіту?
-
Скажіть будь-ласка, якщо вища освіта, то треба тільки дипломи? Чи потрібно також атестати за навчання в школі, до прикладу атестат за 9 клас,а також атестат за 11 клас?
-
І ще скажіть будь-ласка чи потрібно перекладати трудову книжку чи буде достатньо довідок від роботодавців?
-
Вибачте тоді ще раз перепитаю, а якщо диплом є але не навчався в 11 класі, тоді потрібно атестат за 9 клас?
-
Щиро дякую🤗
-
Користувач Martins, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я ищу личного о..") не відповідає мові правил чату.
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Задам дурнувате питания, напевне, але ж. Якщо людина працювала у правоохоронних органах, її більш прискіпливо розглядають. Візи дуже довго чекати. А знайомий, що давно тут живе у Канаді, вчора сказав, що їм взагалі не дають візу. Я в це не дуже вірю, але хочеться запитати, чи є хтось тут такий, кому не дали візу і хто має досвід роботи в поліції??
-
Не знаю щодо правоохоронних органів, аде мій батько просто був народжений у Росії, національність у свідоцтві також російська, але все життя жив і працював в Україні, громадянство має українське. Візу не дають з 3 серпня. Писала, дзвонила, відповідь: чекайте. Всім іншим членам родини давно вже візи відкрили
-
Доброго дня. Чи потрібно сканувати всі сторінки паспортів для номінації (включаючи пусті) ? Дякую
-
Тобто питання не таке вже й дурнувате