Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 289.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t750570154T Offline
    t750570154T Offline
    🧛🏻‍♂️
    wrote on last edited by
    всім привіт, може хтось підсказати де можна замовити квитки подешевше? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую! Заспокоїли! А на якому ви зараз етапі? На ПР картку подаєтесь? Там які документи потрібні та як цей процес загалом в двох словах виглядає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Я робив трішки по іншому. Я знав, що за місяць приблизно має бути паспорт і втратив місяць, але не надсилав аплікацію на федеральний рівень.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Якщо отримаєте ПР, то їм паспорти вже не потрібні. Тобто вони встигнуть до того, як паспорти заекспайряться. Форму треба заповнити, якшо ПР ще не отримано і ви вже матимете нові паспорти, проскановані і готові до надсилання з формою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Від сьогодні на цьому :) Congratulations! You are now a permanent resident of Canada! Félicitations! Vous êtes désormais résident permanent du Canada! Вам треба буде лиш зайти на PR портал та ввести адреси проживання для кожного члена родини та підвантажити ті самі фото(без зворотньої сторони) з аплікації на федеральний рівень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    У мене були такі ж плани, але ми не змогли раніше подати на нові паспорти, то втратили б місяці 4, тому вирішила ризикнути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Лиши паспорт і картка. Також треба замінити сін і взяти на дітей, хелс кард, оновити дані для водійських прав, отримати Manitoba ID card, та оновити дані в банку та на роботі
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Супер! Вітаю вас ще раз! А от цікаво, це ж виходить після цього вже не будуть потрібні стаді перміти для дітей? Все це замінить картка? А цікаво, як з виїздом за кордон? Якщо, наприклад, на відпочинок летіти? Треба щось мати в паспорті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! Тепер все зрозуміло) чекаємо тоді🤞🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t653827221T Offline
    t653827221T Offline
    Tetiana Bura
    wrote on last edited by
    Люди, а є така сама група для Онтаріо? Мені вас дуже цікаво читати, але я в Онтаріо))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Питання про please provide a summary of your assets and debts as in the net worth section of your mpnp online application. Там потрібно щось пояснити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    В когось була така проблема? Мій досвід роботи викидає помилку. Коли я змінив дату звільнення з 13.05 на 21 September воно приняло. Невже ця перерва між моєю минулою роботою і переїздом та пошуком роботи в Канаді анулювалв минулі роки досвіду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Читайте трішки вище. Я пояснював. Щоб зєднати попередній і теперішній досвід - вони мають бути нерозривні, або мінімальний розрив. Система вас пропустить лиш, якщо теперішня робота матиме початок From: 15-May-2022 Але офіцер мабуть те не пропустить з таким розривом. Тобто, ви не коректно порахували і вказали досвід на етапі EOI і заклеймили більше досвіду, ніж можете підтвердити згідно їх правил
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    В мене повний розпач... Я був впевнений, що можуть бути перерви... Невже я так затупив 😢 тобто мій досвід тепер 0? Чи є якісь кроки, щоб змінити це?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Проблема в тому, що ви заклеймили більший досвід перед відбором, а тепер його не можете підтвердити системі. Тут, або робити той хак і зєднувати дати та писати офіцеру в пояснювальному листі, як так сталось, що ви собі добавили 4 міс досвіду (а це багато), або анульовувати вашу заявку і знову подаватись на EOI, але з коректними даними. Можливо волонтери зранку більше порадять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    Дякую вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Александр Новиков! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Потрібно пересабмітити ЕОІ. Ви не можете клеймити досвід, якого немає. Рахуються тільки повні роки роботи для балів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Знову вертаюсь до цього запитання, може у когось є відповідь?🥺 Федеральний етап
    1 Reply Last reply
    0
  • t547442746T Offline
    t547442746T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть зараз чекаємо рішення на номінацію. Подавалися по Teer 2 без здачі мови. Зараз поступило пропозиція на іншу роботу з більшою зарплатою після отримання номінації можливо змінити роботодавця та направлення праці та ще можливо Teer буде інший 4-5 ми ще точно не знаємо. На якому етапу краще змінити роботодавця.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags