Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто може підказати чи треба на документи робити штамп certified true copies? Переклади робилися в вінніпезі. Не дуже зрозуміло як то працює, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, все то є. Того достатньо чи ще треба робити той штамп ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, oleh andushchenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну має бути засвідчено, що то копія з оригіналу. Мені важко відповісти, бо у кожного потрібному пише на перекладі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Ні, не вийде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5214044458T Offline
    t5214044458T Offline
    Evgenia Spolitak
    wrote on last edited by
    Друзі привіт всім , підкажіть будь ласка хто як зробив довідку про некарність з Польщі?всім дякую за відповідь 💗💗💗
    1 Reply Last reply
    0
  • t645786900T Offline
    t645786900T Offline
    A G
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Якщо відпрацював 6 місяців і звільнився з роботи, але при цьому не набирається 60 балів за українською вибіркою, тоді рухатися по SWO не вийде?
    1 Reply Last reply
    0
  • t160372143T Offline
    t160372143T Offline
    .
    wrote on last edited by
    не логічно. автомобіль завтра продається і кошти знову на рахунку
    1 Reply Last reply
    0
  • t351690506T Offline
    t351690506T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Коли ви подали аплікацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691232581T Offline
    t691232581T Offline
    Александр Растегаев
    wrote on last edited by
    Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
    1 Reply Last reply
    0
  • t1059093455T Offline
    t1059093455T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Vzhe bilshe 2h misyatsiv chekaemo na nominaciu. ves` chas status recived. Ya vzhe panikuyu. Ale golovnyi applikant ne gromadyanyn Ukrainy, ale pryihav za programoyu cuaet.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Здали 100 відсотків , ті 4 бали отримати дуже просто . Все буде супер .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Саме так ,на сайте CELPIP є приклади, як люди наговорили на 4 . Там я взагалі нічого не зрозумів , що хлопчина казав 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t417048456T Offline
    t417048456T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    добрий день! підскажіть будь ласка, де можна перекласти документи с польскої на англійскій для пр, велике дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t2045697811T Offline
    t2045697811T Offline
    Myroslava
    wrote on last edited by
    На програму Home Child care provider можна подаватися без провінційної номінації ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Не заспокою вас анітрохи, але недавно здавала селпіп, то на спікінг в кінці, де треба було описати те, що бачиш, у мене стояв чоловік у фіолетовому костюмі голова цвіркунчика, лапи богомола і з шапкою від кота з Аліси в країні див 😅😂 Сказати що я як побачила це очманіла - нічого не сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • t417048456T Offline
    t417048456T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    [email protected] пишіть їм на імейл, я в них всі перекладала
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    А мені без попереднього досвіду роботи і освіти важливо мати якнайкращий результат Тому не вчу англійську, а вчу формат celpip Як буде clb 6-8 на всіх модулях то буду щасливий😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kseny
    wrote on last edited by
    Вітаю! підкажіть, будь ласка, чи потрібно буде заново проходити медогляд? його було пройдено у вересні 2022, а подавати документи на PR будемо у липні 2023. На цей момент медогляд діятиме, але в процесі закінчиться. Як бути?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags