Імміграція до Манітоби
-
WES
-
Не підкажу на рахунок ресурсу, але знаю, що люди з такими дипломами подавались як Masters і все окей
-
Це Masters
-
Вітаю! Буду дуже вдячна за підказку по такому питанню. Маю медичний диплом, закінчила університет в Україні, 6 років. В дипломі у мене написано «спеціаліст». Маю певні сумніви, куди відноситься ця категорія в MPNP self-assessment - до Masters/Doctorate (що підходить по вимогах до терміну навчання, але у мене немає підтвердженого звання магістра) чи все ж One Post-Secondary program (до якого відноситься 4-річний бакалаврат, а у мене на 2 роки більше)? Оскільки останні роки у мене був ФОП і я не можу підтвердити цей досвід, ці 5 балів різниці для мене дуже, дуже принципові) Дякую!
-
Мала розмову з людиною, що вже отримала номінацію по SWO, їй телефонував офіцер та розпитував щодо подальших планів і був, навпаки, зацікавлений, щоб вона продовжувала працювати - це показує звʼязок з провінцією, навіть якщо це не є обовʼязковою вимогою
-
лінк
-
Ні, не треба
-
Де ви це вичитали взагалі?
-
Користувач Chumakovvvv, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("На момент подач..") не відповідає мові правил чату.