Імміграція до Манітоби
-
Дякую 🙏
-
Чекаємо на номінацію. А син сьогодні отримав лист про зарахування до університету Манітоби. Як ви думаєте, є сенс додати цей лист до аплікації, яка в процесі? Він не головний аплікант, звичайно
-
Усім доброго вечора ! В мене прийшов офер на іншу більш перспективну роботу , але їм потрібно щоб я виходив як можна скоріше , 1 тиждень я не дотримався до повних 6 місяців на першій роботі. Якщо б були повні 6 місяців це був би звʼязок з провінцією і додались би бали через пів року коли б я подавався на ПР? І які документи просити від роботодавця з першої роботи ? Все дуже швидко відбулось, я навіть зараз не розумію що коється Дякую за відповіді 🙏
-
Підкажіть, будь ласка, які вимоги з точки зору можливості податись на ПР до підприємства, на якому працюєш? Воно зареєстроване в Манітобі тільки в січні цього року. Є якісь вимоги до терміну існування роботодавця?
-
Тобто що б це дало
-
А якщо б доработал цей тиждень , то який вихід ?
-
В мене нема диплому , і я не набираю там балів
-
Ну починати з початку не страшно, а ось що до звʼязку з провінцію , я переплутав щось , чи тут була тема що після 6 місяців звільняєшься і отримуєш додаткові бали ?
-
Ви можете податися на новий перміт до 31 березня 2024 року, і вам мають його дати знову на 3 роки по CUAET