Імміграція до Манітоби
-
Та і навіть якщо можна було би, це тільки знизить ваші шанси, бо претендентів на вибірку буде n+1
-
Якщо будете вказувати, то ні.
-
У дипломах переклад на англійську мову, там не транслітерація латиницею, як у паспорті…тому так…можливі розбіжності. Саме для того у ВУЗах питають, чи є вже виданий документ, у якому є написання латиницею, аби відразу вказати так, як у паспорті… Але не хвилюйтесь, встановити особу не так важко по тому документу, тим паче, що в самому дипломі написано, що якщо є розбіжність даних, то вважається вірним написання українською мовою лише. Головне - аби там не було помилок у написанні)))
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, маю декілька питань з приводу отримання PR: 1. Чи можливо подаватися по Express Entry після отримання сертифікату від провінції. 2. Обов'язково потрібно робити евалюацію через WES ( в мене диплом лікаря-спеціаліста та він вже перекладений на англійську). 3. Та якщо я підписав контракт в середині грудня 2022 з роботодавцем, але чекав поки вийду на роботу близько місяця, з якої дати мені краще рахувати години, з моменту підписання контракту чи з моменту виходу на роботу? І якщо в мене більше ніж 30 годин на тиждень regular time, чи можливо щоб остальні часи перекрили той місяць який я чекав. Дякую за відповіді! Гарного дня !
-
No, as long you notify the officer ASAP and find a new job.
-
If you've already applied for PR with your MPNP, it would suffice to notify your officer about the change in your employment status, while also searching for a new job. After finding a new job, you have to notify the officer again.
-
Друзі, а що зазвичай пишуть в funds proof при подачі на візу, якщо особливо накопичень немає, ті хто їдуть по CUAET?