Імміграція до Манітоби
-
Теж цікаво, послухаю
-
Користувач EviNoita, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Налоговый кабин..") не відповідає мові правил чату.
-
Налоговый кабинет остался и там должны быть данные. Зайдите на пенсионный сайт, там есть записи о ваших отчислениях. Должны сохранится выписки когда был открыт фоп и когда прекратил деятельность
-
так
-
Так, я написала не українською.
-
Я писала лист в податкову з проханням дати довідку за ... період, що була фопом і сплачувала ЄП і ЄСВ. Довго переписувались, але дали. В кабінеті є інформація тільки про ЄСВ і стаж (ок5, ок7), але немає доказів що платив ЄП і вів діяльність, працював. Друга проблема - доказати, що працював повний день. Адже можна бути ФОПом і працювати 2 години на тиждень. В результаті зібрала гору документів (договори оренди і листи від орендодавців, що дійсно там був бізнес і графік повний день; купа документів з податкової, від партнерів, від власників франшизи, ... ). Порахувавши вартість перекладу всієї цієї купи, поставила собі досвід роботи 0 і взяла бали, здавши тест з англійської.
-
Та в мене без досвіду виходить 62 бали, але англ я брав на мінімум, але поки ще готуюсь щоб здавати тест. Дякую, розумію що може і немає сенсу займатись цим. Хоча може аспірантура в університеті десь мені стажу пару років. Зараз надаюсь знайти документи до якого року я там був. Бо там тільки за минулі 5 років потрібно. Та і сам не впевнений що там буде фул тайм
-
Витратите більше часу і нервів. Мову все одно треба вчити і здавати, отож краще час, зусилля і гроші влити туди.