Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5431589365T Offline
    t5431589365T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    О дякую хоч не я одна така))
    1 Reply Last reply
    0
  • t161919467T Offline
    t161919467T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    І я це читала і теж хвилююся. 23 квітня відправила заявку і тиша. Розумію що зарано.. але … 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5431589365T Offline
    t5431589365T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Обовʼязково напишу, і якщо комусь прийде пишіть будь ласка дати, а то одна людина написала, що за 3 неділі отримала, то й хвилююся 🫤
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren Shtefanesa
    wrote on last edited by
    Так, з 18 років. Думаю стажування не підійде, робота має бути оплачувана.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5268356150T Offline
    t5268356150T Offline
    Darnie
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка, чи потрібно вказувати стажування та якось їх документально підтверджувати? Та чи можно їх вказувати як пояснення чим займався за останні роки, типу шукав свою справу? А ще питання якщо мені наразі 21, то мені треба вказати роботи за 3 роки вірно? Не за 10? Буду вдячний за відповіді на будь яке з питань
    1 Reply Last reply
    0
  • t5268356150T Offline
    t5268356150T Offline
    Darnie
    wrote on last edited by
    Дякую, зрозумів :( Може якщо почнуть питати, що робив так багато часу, думаю хоч про стажування сказати як виправдання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Geletko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, хтось робив довідку про несудимість з Болгарії ? Буду вдячна за подробиці. А також шукаю нотаріуса у Вінніпегу, може хтось підскаже контакти. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Стажування можуть не врахувати для довіду у фактор 3
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Так. Я підходжу по всім критеріям. Мене цікавить чого ви саме хвилюєтесь що комусь дали за 3 тижні, а вам не дали за 3 тижні чи як?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5431589365T Offline
    t5431589365T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    А ви б не хвилювались? Ви впевнені в собі на 100%?!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    А чого хвилюєтесь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Просто додати резюме, а в additional information пояснити, що немає можливості документально підтвердити, бо відсутній звязок із роботодавцем. І все. Питань не буде, адже ви бали не клеймите за фактор 3
    1 Reply Last reply
    0
  • t5268356150T Offline
    t5268356150T Offline
    Darnie
    wrote on last edited by
    Мені не для балів, тільки щоб не відмовили, бо я брешу про досвід. Бо якось підозріло стільки часу нічого не робити (Я не вчився в універі) І за перші роки після 18 тільки короткі підробітки(неофіційні) були та стажування. Ломаю голову як це вписати, що вписати, та як підтвердити. Тривога на 100+ Пробачте, що звучить як хникання. Не стримався🤦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Мені чомусь здається шо таке ще запитання ще не звучало 😁 але... Які, умовно кажучи, мінуси є у канадському паспорті, якшо отримати його і переїхати з Канади на совсім? Якісь податки платити за прибуток в іншій країні? Налогову декларацію подавати кожен рік? Чи щось ще?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5268356150T Offline
    t5268356150T Offline
    Darnie
    wrote on last edited by
    Дякую дуже, а на федеральному этапі теж так можно? А ще проблема, що не вказав більшість цих робіт в Cuaet анкеті, я знаю що можливо звіряти не будуть… але у вас були випадки, коли таки звіряли і були проблеми чи зовсім відмови у ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Якщо немає домовленості про уникнення подвійного оподаткування, то маєте платити. Якщо у вас народиться дитина закордоном, то вона не отримає громадянства Канади і будьте тут дуже обережні, бо є випадки, коли так люди жили в країні, що не надає громадянство за правом народження і їх діти залишились без громадянства будь якої країни
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Чому не отримає, якщо у батька канадський паспорт? Канада практикує обидва принципи отримання громадянства: і право крові, і право землі. Право крові - це право отримання громадянства, якщо хоча б один з батьків має паспорт країни, де б дитина не народилася. А не знаєте, як так вийшло, що в цих випадках діти залишились без громадянства? Для цього обидва батьки мали б добровільно відмовитися від будь-яких громадянств. Навіть якщо країна не надає громадянства за правом землі (за місцем народження), за правом крові (громадянства батьків) дитина все одна кудись та відноситься.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @Clerk_16, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Так. Не коректно вказав в плані поколінь. Ваша дитина отримає громадянство, але, якщо в неї народяться діти за межами Канади, то там спрацьовує "second generation cut off" The new law would only confer Canadian citizenship to those who were born to a Canadian parent who, him/herself, was either born in Canada or became a Canadian citizen through naturalization—i.e., by immigrating to Canada as a permanent resident and subsequently being granted citizenship. One of the consequence of the new rules has been the denial of citizenship to children of Canadian expats, if the parents were also born outside Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Safianyk
    wrote on last edited by
    Залежить від роботодавця мені здається! Може вказати все,а може тільки те що попросите😉
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags