Імміграція до Манітоби
-
Так так, то я розумію, для PR треба фул тайм пей ролл. Я питав, чи буде мінус бали за селф імлоєр у BC, якщо поїду до Манітоби
-
Працюю зараз як селф імплоєр, це враховується?
-
це чи гуглити і читати на офіційних ресурсах провінцій, чи замовити консультацію. Вартість такої консультації буде 150 доларів за годину, і нормальний консультант спочатку попросить заповнити анкету з даними про вас (вік, мова, спеціальність і т.д.), яка ситуація і плани, і тоді розкаже по якій програмі краще йти, скільки балів треба і як набрати, скільки загубиться при переїзді і чим їх компенсувати. Також у фб бачила безкоштовні консультації по 15 хвилин, теж варіант зрозуміти хоча б напрямок дій
-
Та ви що? Я зайнявся питанням про Канаду ще в травні. Я знав кули летіти в яку провінцію, де дуже холодно, зато пр отримати можливо, я вкалував в Польщі по 12 годин, але я кожен день читав про Канаду і запитував що цікавить, і резюме було готове ще в Польщі, і зараз в мене не виникає ніяких проблем а чому так.
-
Пробачте, а ви до прильоту не вивчали це питання? Звісно в БС та Онтаріо їде основна частина мігрантів і тому там немає сенсу спрощувати систему отримання ПР. Там зостануться кращі. І ті хто отримав ПР у Манітобі та переїхав до БС чи Онтаріо 😄 Відповідь на ваше запитання: так.
-
Добрий вечір, там отримати мабуть найважче. Якщо ще не працювали то можна в Манітобу, якщо працбвали то при подачі Манітоба зніме 100 балів за досвід роботи в іншій провінції, у такому випадку можете розглянути атлантичні провінції типу ньюфаунленд чи нью брансвік там ніби не знімають і отримати ще легше.
-
На початку серпня подавав.
-
Я отримав за 2 тижні, дружина за 5. Подавались разом. Чекайте. Все буде. Якщо в кабінеті IRCC прийшов лист підтвердження та тимчасовий дозвіл працювати, доки чекаєте новий перміт, то все Ок
-
Доброго дня, я вже у Канаді, у BC. Поспілкувавшись з місцевими, вони кажуть, що PR тут отримати важко. Кажуть, що краще і легше їхати до Манітоби. Прошу допомогти з цим питанням. Чи так це насправді??
-
я теж чекаю досі…( 3 неділі вде) поки тиша