Імміграція до Манітоби
-
Я робив. Вийшло по часу 1,5 місяці через wes треба тільки скан копії гарної якості. Бо wes прийняв документи без проблеми а з української сторони в апостілі цілий тиждень мені мозок виносили що перекладач нічого не може розібрати. Првда за пересилку документів з України до Канади вони загинули 3к. Прийшлося через знайомих відправляти укр поштою ті ж самі сроки але 200 грн
-
Так, робила в січні-лютому. Після їх відповіді, ми призначили зустріч, вони зробили мені кабінет на WES, я там заплатила карткою близько 200 cad за саму евалюацію на сайті WES, вже дома сама завантажила документи, і вони вже через 2 дні прислали мені результат. Тобто, основний час зайняло чекати відповіді від successcenter.
-
Користувач anyasss0, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите пожа..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий день, будь ласка порадьте або підкажіть. Якщо здав IELTS на 6,5 та всі модулі більші 6, то ліпше йти через Express Entry. Створити на початку там, а потім подаватися на SWO щоб отримати номінацію? Та який шлях довший в отримані PR чи не має різниці? В Манітобі працюю fulltime Teer 2 на протязі 8 місяців. Попередній досвід є підтверджений 4 роки за тією ж спеціальністю. Вже зробив всі переклади та завірив в Immigrant Center. По дипломам є переклади та WES Gateway, не розумію тільки чи це достатньо для EE профайлу чи потрібно робити нормальну евалюацію та чекати ще 2-3 місяці?
-
А є якись profit від того Express Entry? Це кардинально прискорює процес PR?
-
Ні, для EE потрібно створити там профайл, спробуйте. Також ви подивитися чи WES Gateway підтягується через Express Entry profile. Я підозрюю, що ні, то вам потрібно буде зробити нормальну оцінку. Аж коли у вас буде активний ЕЕ профіль, тоді зможете подати ЕОІ.