Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Milena
    wrote on last edited by
    Напишіть, будь ласка , як все пройде Бо в мене така ж ситуація з подорожами , бо була бортпровідником Вже голова квадратна через ті подорожі 😵‍💫
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, що можна зробити якщо загубився паспорт у якому була вклеєна віза і на який видан робочій дозвіл? Є інший паспорт, який робився пізніше, чи можна якось на нього отримати візу і робочій дозвіл? Як це все можна вирішити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Bolotnyuk
    wrote on last edited by
    Зараз нижче скину інструкцію з шкільного чату, я по ній зробила, в травні подала і десь за тиждень вже мала відповідь, уже і паспорт з візою є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Bolotnyuk
    wrote on last edited by
    Адміни, вибачаюсь за мову, це не мій твір, але він працює
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач Lesya Bolotnyuk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Доброго времени..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Bolotnyuk
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток. Я как то уже делился с вами тем, как я оформлял паспорт ребенку и делал новый Виза Рекорд для его легального пребывания в Канаде. Хотел бы поделиться тем, как я решил вклеить ребенку визу в паспорт. Сначала идея была через наш любимый куает, там анкету заполнил за пол часа и отослал. Но ответа через два месяца ( на сейчас так и нет ) Потом решил все-таки попробовать по схеме которую предложили в какой-то из групп. Так как обладателям Виза рекорд в полноценном кабинете IRCC нельзя выбрать ( не доступна эта опциальная возможность) раздел на Визу, то поступил следующим образом: 1) указал что ребенок работает - это один из первых вопросов. 2) потом по анкете что он обладает открытым ворк пермитом. 3) продолжит работать ( отвечаем на вопрос что будет делать в Канаде. Появляется опция что хотим сделать продолжить ВП или виза. Выбрал Виза. И тогда у вас появится ОСНОВНАЯ АНКЕТА IMM5257e. Заполняем. Причем в полях причина прибывания в Канаде пишем другая и указываем Ukraine2022 Следующий основной шаг - это в основных документах в поле ВП приложить файл который последовательно будет содержать : письмо пояснение и виза Рекордс. Письмо пишем в свободном стиле такое : дорогая Мадам/ Сер. Я мама/папа ребенка Васи Пупкина и имею открытый ворк пермит. Прошу одобрить моему ребенку визу на основании моего открытого ворк пермит и мультивизы до 202Х года. Так как Васе сделали новый паспорт и что бы была возможность выехать и въехать в Канаду вместе с родителя нужна виза. Спасибо 🙏 В основных прикрепляете файл с паспортом ребенка новым и в нем же старый с визой. В дополнительных документах прикрепляете файл со своим ВП и паспортом с визой. Отправляете аппликацию и ждём. Хронология : 14 февраля вечером заполнил и отправил. 15 февраля днем запрос на паспорт. 15 февраля отправил через Канада Экспресс Пост ( что бы был трекер, инструкция будет по ссылке из письма запроса на паспорт) 22 на сайте в личном кабинете появилась запись, что одобрили и вклеили контрефойл 1 марта получил паспорт. Мультивиза до конца действия паспорта. П.С. Если кому понравилась/ пригодилась моя информация, то поставьте любой лайк 👍. Буду знать, что не зря писал много букв )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Коли подаєш документи на MPNP, чи відправляємо ми десь оригінали? Взагалі оригінали документів на якому етапі переглядаються? Не розумію просто що робити з загубленим паспортом. Робити візу і робочій дозвіл через IRCC на новий документ, і вже тоді всі документи підгружати на номінацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1896004706T Offline
    t1896004706T Offline
    Nadiya Volovenko
    wrote on last edited by
    app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Zubrei
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь-ласка чи потрібно при подачі на RP перекладе свідоцтво про навчання зі школи також чи вистачить тільки дипломи про вищу освіту- бакалавра і спеціаліста?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Так, буде потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Zubrei
    wrote on last edited by
    Мене швидше цікавить чи потрібно взагалі подавати свідоцтво зі школи чи вистачить тільки про вищу освіту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Всі документи які подаєте обов'язкові до перекладу на англ/франц якщо вони на іншій мові.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Чесно, тут не знаю. Я в себе один аплікант, тому іншу інформацію повз себе пропускаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t384742979T Offline
    t384742979T Offline
    Ekaterina Kor
    wrote on last edited by
    Потрібні документи зі школи лише головного апліканта, чи дружини/чоловіка також?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Потрібно свідоцтво та додаток до нього з перекладами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t384742979T Offline
    t384742979T Offline
    Ekaterina Kor
    wrote on last edited by
    Дякую ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t557071036T Offline
    t557071036T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Будь-які документи потрібні на обидвох Лише тест з мови просять тільки від головного апліканта
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes