Імміграція до Манітоби
-
Подавалися на початку січня. Початок березня AOR + підтянулася медицина. Пару днів тому прийшов дозапит. Трохи наплутав при заповненні. Виправив. Чекаємо...
-
Всім треба здавати біометрію повторно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/updates/2023-removal-exemption-biometrics.html
-
Дякую
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. Прийшло запрошення на номінацію. Я основний аплікант, чоловіку все одно потрібні всі ті самі документи що і мені? Стаж роботи, довідку про несудимість і все інше? І ще по довідці про несудимість, якщо я в Канаді вже довше ніж 6 місяців всКанаді мені теж ту довідку потрібно брати?
-
Не знаю. Я якраз подав 14-го без біометрії. Тепер не знаю що буде. Хтось з цього чату мені казав, що не треба.
-
Не травите душу. Не понимаю что теперь делать. Отозвать уже нельзя апликацию
-
Я правильно розумію, що якщо засабмітив аплікацію до 14 червня, то біометрія пройде стара? OAR ще не маю
-
Обидно просто страшно. У меня всё было готово 13-го, но я решил что 13 несчастливый день и подождать денёк. Подождал.
-
Вы же понимаете , что это плюс полгода. Я за нее уже не заплатил. Это огромная задержка
-
А якщо платно, то це додаткові трати