Імміграція до Манітоби
-
Треба вказувати
-
Скажіть, чому система видає помилку якщо в мого чоловіка останнє місце роботи з 01.07.2018 до 31.08.2022? Тому що 4 роки, а не 5? Щось не розумію як це поправити. До цього місця роботи була як би перерва декілька місяців
-
Я теж так подумала зробити, але не розумію як в тих полях прописати що не працював. Там же ж треба назву компанії, назву посади, адресу і так далі.
-
Це виходить, що якщо наш племінник народився кілька місяців тому в Онтаріо, то в нас є родич громадянин Канади в іншій провінції. 😳 Я тільки зараз про це подумала. І ми не вказували в EOI що в нас є родичі громадяни Канади в іншій провінції. Скажіть будь-ласка, це ж вже misrepresentation? Наскільки це критично? І чи можна це пояснити на даному етапі? Отримали LLA і подаємося на номінацію
-
Unemployed
-
Вітаємо, Евгения Коколова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua